krzysztoft42 Napisano 11 Września 2008 Napisano 11 Września 2008 Witam serdecznie! Mam problem z amorkiem "dwudniowym". Po dniu jazdy zaczął ciec i przestał się blokować. Co sądzicie? Da się to samemu ustawić czy tylko reklamacja wchodzi w grę? Nie mam zbyt blisko do serwisu, dlatego pytam. po oględzinach stwierdzam, że odpadła ta dolna czarna "zatyczka" i po chwili pompowania cieknie.
Wojtek92 Napisano 12 Września 2008 Napisano 12 Września 2008 Powiem z autopsji może: Dziś byłem w serwisie i znajomy serwisant pokazał mi 8 rowerów i na ośmiu Dartach, które musiał wysyłać na gwarancji do serwisu RS'a. Wszystkie to Darty 2 i 3... Powiedział że RS w tym sezonie jak to się brzydko mówi dał dupy. Dodam że wszystkie miały zbombaną regulację...
kopaczus Napisano 13 Września 2008 Napisano 13 Września 2008 Darty i Tora mają wadę produkcyjną w 2008. Wszystkie lecą na gwarancji na darmowy serwis.
Mod Team bogus Napisano 15 Września 2008 Mod Team Napisano 15 Września 2008 A co to dokładnie za wada? Wadliwe tłumiki?
krzysztoft42 Napisano 19 Września 2008 Autor Napisano 19 Września 2008 powaga! To nieźle. Juz dzwonilem do sklepu i dadza go na gwarancję Pod koniec sezonu do nich podjade i mam nadzieje po kłopocie
matheus Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 a u mnie takie stukanie mateliczne lub obcieranie jak amortyzator pracuje, ktos moze wie o co chodzi ?
c1ach Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 Było coś już o takim stukaniu na forum, podałbym linka ale szukajka stroi fochy
matheus Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 no wlasnie czytalem ze chodzi o jakies podkrecenie srobek nie wiem o co dokladnie chodzi, ale napisze w tamtym temacie Dzieki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.