gilgamesz Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Mam pytanie w związku ze zmianą przerzutek na XTR-y.Czy mogę zastosować przerzutke XTR do korby crossa,która ma 48 ząbków?. W opisie jest podane,że nadaje sie tylko do 42-46, choc kilka razy podano że można do 48-ki (model XTR FD M971). Drugie pytanko to czy dobrze doczytałem,że do korby 32-38-48 lepiej na tył dać przerzutke z długim wózkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 XTR nie ma wersji pod 48 zębów, taka wersja jest w XT i spokojnie wystarczy, nawet z zapasem ... Do Crossa na pewno lepiej dać przerzutkę z długim wózkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A taki model XTR FD-M970 Top Swing. Zakładają ją do topowego crossa Radona.Myślisz że by nie pasowała? Raz podają że pod 46 raz że pod 48 ząbków.Chyba by nie zakładali w Radonach jakby nie hulało. A jeśliby nie pasowała to czy mogę dać: tył XTR Shadow(długi wózek),przód przerzutka XT,korba XT,kaseta XTR 11-32 i manetki XTR(czy nie będą sie gryzły,że jedna przerzutka XT?). Od razu napisze dlaczego tak kombinuje,mając w swoim rowerze wszystko XT.Chodzi o to że znajomy mojego kumpla likwiduje sklep i częśc rzeczy odstąpi nam po cenach mocno hurtowych.Więc uważm że grzech nie brać. Czy z tym zestawem dobrze kombinuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wszystko bedzie bardzo ladnie smigalo i dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A jeśliby nie pasowała to czy mogę dać: tył XTR Shadow(długi wózek),przód przerzutka XT,korba XT,kaseta XTR 11-32 i manetki XTR(czy nie będą sie gryzły,że jedna przerzutka XT?). na pewno wszystko będzie sprawnie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2008 To może zachęć kolegę żeby powystawiał część z tych rzeczy na allegro, po tej niższej cenie hurtowej. Albo napisał temat tu na forum co ma do sprzedania, podał ceny. Gro osób wtedy skorzysta z okazji i pozbawi twego kumpla zbędnego balastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawellldef Napisano 12 Września 2008 Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Mam pytanie w związku ze zmianą przerzutek na XTR-y.Czy mogę zastosować przerzutke XTR do korby crossa,która ma 48 ząbków?.W opisie jest podane,że nadaje sie tylko do 42-46, choc kilka razy podano że można do 48-ki (model XTR FD M971). Drugie pytanko to czy dobrze doczytałem,że do korby 32-38-48 lepiej na tył dać przerzutke z długim wózkiem? Tylko i wylacznie dlugi wozek... pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Pixon ja osobiście tego człowieka nie znam.To że swojemu koledze i mnie przy okazji sprzeda kilka części po cenie, to już z jego strony miły gest.Ale to nie znaczy ,że na wszystkim towarze musi stracić.Laduje kase w nowy interes i dla tego doceniam,że zgodził sie opchnąć nam pare rzeczy taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.