Skocz do zawartości

[Przerzutka] Czy przerzutka przód XTR nada sie do crossa

gilgamesz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie w związku ze zmianą przerzutek na XTR-y.Czy mogę zastosować przerzutke XTR do korby crossa,która ma 48 ząbków?.

W opisie jest podane,że nadaje sie tylko do 42-46, choc kilka razy podano że można do 48-ki (model XTR FD M971).

Drugie pytanko to czy dobrze doczytałem,że do korby 32-38-48 lepiej na tył dać przerzutke z długim wózkiem?

A taki model XTR FD-M970 Top Swing. Zakładają ją do topowego crossa Radona.Myślisz że by nie pasowała? Raz podają że pod 46 raz że pod 48 ząbków.Chyba by nie zakładali w Radonach jakby nie hulało.

A jeśliby nie pasowała to czy mogę dać: tył XTR Shadow(długi wózek),przód przerzutka XT,korba XT,kaseta XTR 11-32 i manetki XTR(czy nie będą sie gryzły,że jedna przerzutka XT?).

Od razu napisze dlaczego tak kombinuje,mając w swoim rowerze wszystko XT.Chodzi o to że znajomy mojego kumpla likwiduje sklep i częśc rzeczy odstąpi nam po cenach mocno hurtowych.Więc uważm że grzech nie brać.

Czy z tym zestawem dobrze kombinuje?

• Mod Team

To może zachęć kolegę żeby powystawiał część z tych rzeczy na allegro, po tej niższej cenie hurtowej. Albo napisał temat tu na forum co ma do sprzedania, podał ceny. Gro osób wtedy skorzysta z okazji i pozbawi twego kumpla zbędnego balastu ;)

Mam pytanie w związku ze zmianą przerzutek na XTR-y.Czy mogę zastosować przerzutke XTR do korby crossa,która ma 48 ząbków?.

W opisie jest podane,że nadaje sie tylko do 42-46, choc kilka razy podano że można do 48-ki (model XTR FD M971).

Drugie pytanko to czy dobrze doczytałem,że do korby 32-38-48 lepiej na tył dać przerzutke z długim wózkiem?

Tylko i wylacznie dlugi wozek...

pozdrower ;)

Pixon ja osobiście tego człowieka nie znam.To że swojemu koledze i mnie przy okazji sprzeda kilka części po cenie, to już z jego strony miły gest.Ale to nie znaczy ,że na wszystkim towarze musi stracić.Laduje kase w nowy interes i dla tego doceniam,że zgodził sie opchnąć nam pare rzeczy taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...