kubeczek Napisano 11 Września 2008 Napisano 11 Września 2008 tu przykładowa aukcja aukcja(zakończona) http://www.allegro.pl/item404294094_rower_...ja_1500_zl.html co myślicie o tym rowerku? czy warto go mieć? P.s. Dla mnie jest spoko. Jutro stanę się posiadaczem takiego roweru więc będę mógł co nieco o nim więcej powiedzieć
kubeczek Napisano 2 Października 2008 Autor Napisano 2 Października 2008 dopiero mam czas napisać o rowerze co nieco. Jeździłem na nim mało bo pogoda nie pozwalała Ale rower sprawuje się rewelacyjnie. Musze jeszcze wyregulować przerzutki i tarcze ale wszystko inne jest w 1000% ok. Jedyną wadą jest to że przerzutka przednia ma 3 a nie 2 biegi bo jest zgrzyt jak się naciśnie za długo (są 2 korby i bieg nie może wskoczyć) Wymieniłem też opony na mniejsze (te w zestawie ważą po 1,3kg każda ) ale nie dla każdego to wada Polecam ten rower początkującym takim jak ja.Zastanawiałem się też nad sign' em DS ale nie żałuje wyboru.W tym mam bardzo podobne parametry a mam tarczówki i po wymianie opon jest nawet lżejszy od signa.
kubeczek Napisano 2 Października 2008 Autor Napisano 2 Października 2008 no trudno nazwę wybiera producent a jak kilku chce mieć podobną to trzeba się z tym pogodzić
Rulez Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Jeśli mamy być dokładni, nazwa nie jest identyczna .... W Magnumie jest jednoczłonowa
Rastaman697 Napisano 16 Maja 2009 Napisano 16 Maja 2009 a jak się wogóle ten rower sprawuje do skakania itd. i chodzi mi też o hamulce
Marvel92 Napisano 16 Maja 2009 Napisano 16 Maja 2009 Rower wyglada dobrze Sam mam Magnum i jest swietny ale radze ci wymien opony na inne. Moje po 500 km nie maja prawie wogole bierznika z tylu.
kubeczek Napisano 14 Maja 2011 Autor Napisano 14 Maja 2011 Mam do sprzedania taki rower. Jest w bardzo dobrym stanie, z normalnymi ślady użytkowana. Był trzymany w ocieplonym pomieszczeniu, regularnie serwisowany, w tym roku również sugeruję przegląd. Zazwyczaj był używany do przysłowiowej jazdy po bułki. Raz w życiu widział hopki. Z przykrością muszę się z nim rozstać ze względu na inne wydatki. Cena sklepowa to ponad 1600zł, ja proponuję 1100zł, cena jest do lekkiej negocjacji. GRATIS dorzucam blokadę rowerową. Opis producenta: Rower do ekstremalnego użytku. Specjalna konstrukcja ramy wzmacnianej w kluczowych miejscach, szerokie opony, mocne hamulce tarczowe, to wszystko sprawia, iż rower wytrzyma nawet najcięższe traktowanie i doskonale spisze się w najtrudniejszych warunkach. Dane techniczne: Rama: alu 6061 Koła: CHOSEN/Alexrims DM24 Widelec: RST Launch T8 130mm Osprzęt: SRAM SX4/3.0 Korby: Truvativ Ruktion Hamulce: Tektro I.O. Disc 180/160mm Opony: Wymieniłem ciężkie duro 26x2,6” na opony Kenda Kolossal DH 2,5” przez co WAGA ROWERU SPADŁA O 1KG! Zainteresowanym mogę przesłać więcej zdjęć na e-mail. Preferuję odbiór osobisty w Lublinie ale w sprawie wysyłki również możemy się dogadać. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt GG 12272491, email: kuba94mail@gmail.com lub telefoniczny 794414724.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.