kusak Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 czesc, czy jest tutaj ktos kto jezdzi na suntourze xcr? jeśli znalazłaby się taka osoba, czy byłaby możliwość sprawdzenia czy korek od xcr bedzie pasował do mojego widelca? chodzi tylko o to, żeby w plenerze korek wykręcić i spasować, dosłownie 5 minut, chyba, że ktoś ma taki korek na zbyciu z gory dzięki, moje gg 7906740 jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Tak wydaje mi się, że Gucio112 takowy posiada. Albo on może ma XCP-75. Coś takiego. Nie wiem z nim się kontaktuj bo będzie to prawdopodobnie osoba mogąca ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Gucio ma XCP-75. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 tak, gucio ma xcp-75 ale tam golenie są 28 a mi zależy nad 30 poza tym gucio ma korki na ten dziwny klucz suntoura thx za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 U mnie w piwnicy zalega gdzies XCP-75 DJ, czyli wersja ze skokiem 120mm i goleniami 30mm. Jesli chcesz wypróbować korki od niej, to możemy się któregoś dnia w przyszłym tygodniu gdzieś umówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ja mam XCR-LO rocznik 2007; jak coś to możemy się jakoś ustawić w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.