mooleda Napisano 10 Września 2008 Napisano 10 Września 2008 może ma ktoś pod ręką jakąś recenzję wheelera 4900 proride ? albo moze jakies opinie o nim usłyszę ? co warto wymienić itd ? smile.gif znalazłem tylko takie dane z niemieckiej stronki: Alloy 7005 (T4/T6) RST / Cappa-TL / 76mm Threadless / 1-1/8" Shimano / LX / 27 Speed Shimano / Deore Tektro / V-Brakes Shimano 15 / 17.5 / 19 / 21 / 22.5" 699,oo € najlepiej napiszcie które części są dobre
Ombre Napisano 10 Września 2008 Napisano 10 Września 2008 Na początek na pewno dobry, aczkolwiek ten RST nie nalezy do najbardziej wytrzymalych amortyzatorow. Nie odbierz tego jako atak, ale poprostu przy Twojej wadze, ten amor szybko padnie.
mooleda Napisano 10 Września 2008 Autor Napisano 10 Września 2008 ja już mam ten rowerek pytam tylko co w nim powinienem powymieniac dzieki za odpowiedź, może coś więcej ?
Ombre Napisano 11 Września 2008 Napisano 11 Września 2008 Amortyzator na Rock shox tora (bardzo dobry amor dla amatorow), hamulce tektro... ile uzytkownikow tyle opinii... aczkolwiek nie jest to najwieksza zaleta roweru, zobacz Avid SD 5, 7. Generalnie bardzo uboga ta Twoja rozpiska roweru, podaj wiecej szczegolow, moze jakies foto.
mooleda Napisano 11 Września 2008 Autor Napisano 11 Września 2008 kurcze no wlaśnie nigdzie nie mogę znaleźć nic więcej, bo to jest model na rok 2003 albo 2004... już go trochę mam wszędzie tylko nowsze a zdjęcia tego nawet w necie nie ma ;/ http://www.rad-motoshop.de/seite_mountenbikes.htm - tutaj jak zjedziecie nizej to po prawej stronie jest opis tego roweru i zdjęcie WHEELER PRORIDE 4900, zrobilem mały filmik zaraz wrzucę na youtube
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.