Filus Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Zjeżdżając z góry natrafilem na korzen (dosc duzy) i niefortunnie przywalilem w niego korba, zebatki sie nieco zdeformowaly . No i teraz moje pytanie czy da sie to jakos wyprostowac czy kupic nowe zabatki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Najlepiej daj foty tego... ale wydae mi si ze jak nie jest az tak bardzo to mozna prostowac, a jak jest bardzo (tak ze sie nie da jezdzic) to na pewno prostowac trzeba... jak sie rozwali to i tak innej rady nie ma jak kupno nowych/nowej koronki. Tylko do prostowania ja odkrec:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nawet nie probuj wyprostować jeżeli nie odkrecisz. A i jeszcze jedno... nie bił zbyt mozno bo splaszczysz ząbki, ja spłaszczyłem u siebie czego efektem było utrudnione wrzucenie najwiekszej przerzutki, musiałem je nieco spiłować ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filus Napisano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dzieki za pomoc ;] niema co wysylac zdjec bo skrzywienie jest minimalne ale jednak. Postaram sie to wyklepac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 E jak jest lekko to bym nawet nie zakladal tematu z pytaniem tylko bral sie za mlotek i kawalek deski/listwy zeby to klepac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.