jeson Napisano 9 Września 2008 Napisano 9 Września 2008 Szukam rowerzystów z okolic Twrdogóry chętnych do wspólnych wypadów rowerowych. Znam kilka osób jeżdżących u nas w mieście, ale praca nie pozwala często zebrac całej ekipy. Często jeździmy sam, wtedy gdy mamy czas. Gdyby znalazl sie ktos chetny do wspolnego jezdzenia byloby fajnie.
Root Admin Mieciu Napisano 14 Września 2008 Root Admin Napisano 14 Września 2008 może ja niedługo ... zobaczymy
jeson Napisano 16 Września 2008 Autor Napisano 16 Września 2008 Zapraszam, ja jestem uniwersalny moge jezdzic po lesie ale raczej ala XCM, nie DH lub po szosie. Mam dwa komplety kolek i przekladam zaleznie od tego na co mam ochote. Takze jakby co to na maila : jeson1@tlen.pl, najlepiej z jakims wyprzedzeniem. Pozdro.
Root Admin Mieciu Napisano 27 Kwietnia 2009 Root Admin Napisano 27 Kwietnia 2009 ostatnio z dziewczyną zaczęlismy rekreacyjnie jeździć po okolicach. Może ktoś zna ciekawe trasy dookoła Chełstówka i Twardogóry, lekki teren może być, bo na razie ja próbuję przypomnieć sobie, jak się jeździło na rowerze, a małżonka dopiero kupiła rower.
jeson Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja ze swoimi znajomymi tez do zadnych profi sie nie zaliczamy. Jezdzimy dla przyjemnosci, chociaz czasami dajemy sobie w kosc to jednak bez przesady. A w przypadku wielosobowych wycieczek to juz calkiem rekreacja. Jutro albo pojutrze bedziemy jezdzic ok 16 lub 17. Jesli maja Panstwo checi to zapraszam w imieniu swoim i kolegow/kolezanek. Prosze o kontakt mailowy: jeson1@tlen.pl
Root Admin Mieciu Napisano 7 Maja 2009 Root Admin Napisano 7 Maja 2009 odezwiemy się coś po 20 maja, jak już w PL będziemy i w okolicy (ps. o co chodzi z tym "Państwo"?) zwariowałeś ?
Root Admin Mieciu Napisano 30 Maja 2009 Root Admin Napisano 30 Maja 2009 kiła, pogoda coś nie dopisuje. Siedzimy na tyłku i czekamy aż się rozpogodzi. Raz byliśmy tylko 22 maja i to wszystko
jeson Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Napisano 13 Czerwca 2009 No fakt pogoda raczej nie dopisuje. Staram jednak jezdzic 2-3 razy w tygodniu. Jesli jutro nie bedzie padac to rano tez ruszamy w trase. Jakbyscie tez chcieli pojezdzic to prosze o kontakt.
jeson Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Szkoda, ze nadal nikt sie nie zglasza. Mozna by jakies stowarzyszenie, czy mini-klubik zalozyc - byloby super.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.