uszolot10 Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Jeśli ktoś ma zamiar przyjechać do Szczawnicy na rower to zapraszam <--- to moje miasto. Znam tu wszystkie trasy rowerowe (sporo) więc mógłbym pokazać parę. Kontakt GG 9006438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Byłem w szczawnicy w sierpniu. Niestety nie miałem swojego roweru, ale raz wypożyczyłem sobie rower i pojechaliśmy z kolegami na Przechybę, bardzo mi się spodobało. Kiedy chodziłem po szlakach na piechotę , to żałowałem że nie mam przy sobie roweru, takie są tereny na pewno wrócę tam kiedyś. Fajnie się jeździ ścieżką na słowację do sklepu, 20 minut i mamy super słodycze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Na przechybie polecam naleśniki ;D Nigdy w życiu nie jadłem tak pysznych naleśników jak tam serwują. Może się coś zmieniło bo ostatnio jakieś dwa lata temu byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazia Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Osobom przyjeżdżającym do Szczawnicy, którzy chcą przeżyć niezapomniane chwile podczas wypraw rowerowych wśród licznych tras polecam wypożyczalnie przy ul. Flisackiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulex Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Naleśniki na Przechybie nie zmieniły się Byłem w tamtym roku na wakacjach. Troche się czekało na nie, ale warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A ja mam pytanie czy nie był ktoś dzisiaj w Szczawnicy na forum na Giancie XTC??? Jedzie ktoś na maraton za 2 tygodnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper13 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 witam jak coś to jestem z Nowego Targu więc do Szczawnicy mam nie daleko jak coś to po zimie możemy pojeździć pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.