gtb Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Skareb to juz troche leciwy sprzęcik , dlatego mam pytanko czy warto w niego się ładować ?? Mam możliwość zakupu takiego egzemplarza używanego , sprawnego , zadbanego za 260 zeta i nie wiem czy warto. Amora potrzebuje do lekkiego XC , waże 63 kg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Z jakim tłumieniem? TPC czy FFD? Jak TPC to bierz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2008 FFD Czyli nie wielka okazja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łysol69 Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Zależy od stanu (szczególnie bebechów), Skareby nie są najtrwalszymi amorami. Do tego tłumienie FFD jest dość słabe, ale z drugiej strony cena dość atrakcyjna. Jednym słowem, ciężka sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Tłumienie FFD - wcale nie jest złe, naczytaliście się głupot, a potem je powtarzacie. Jeśli jest prawny na pewno będzie lepiej pracował niż jakieś Suntoury, RST czy Darty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Może innaczej sie określę. Obecnie jeżdze na Marsie COMP COIL , z tłumienie TPC - to już dziadek ( rocznik 2001 ) , ale sprawuje się nie najgorzej przy mojej niskiej wadze, a i stan zużycia jest minimalny ( tak mi powiedziano w serwisie ). Chęć wymiany amora mam raczej z racji jego wieku aniżeli niezadowolenia jego pracy. Dlategoteż pytam was o zdanie , ewentualnie podajcie jakieś propzycje innego sprzętu. A może nie warto się bawić w wymiane ?? Za Marsa pewnie dostane symboliczne pieniądze , a super różnicy nie poczuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łysol69 Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 W porównaniu do Marsa Coil z TPC możesz poczuć nawet różnicę na niekorzyść . Jeśli Twój obecny amor jest w dobrym stanie, nie widzę potrzeby zmieniania go na Skareba. A co do symbolicznych pieniędzy za Marsa... Sporo ludzi na nie poluje, więc kwota, jaką mógłbyś za niego dostać, wcale taką symboliczną nie musi się okazać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wychodzi na to że mam przyzwoity sprzęt i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy - no cóż , to mój pierwszy amor i nie mam w tej dziedzinie doświadczenia. W takim razie w przypadku gdybym się zdecydował na wymianę to co byście proponowali - tak żeby poczuć "lepszość" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 12 Września 2008 Udostępnij Napisano 12 Września 2008 RS SID, Reba, Fox F100RL/F80RL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 12 Września 2008 Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Przejezdzilem troche km na Axelu z FFD i naprawdę zlego slowa powiedziec o tym systemie nie moge, tlumi bdb. Zamienil stryjek siekerike na kijek - tak bym nazwal zamiane Marsa na uzywanego Skareba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.