Skocz do zawartości

[amortyzator] Manitou Skareb Comp 80

gtb

Rekomendowane odpowiedzi

Skareb to juz troche leciwy sprzęcik , dlatego mam pytanko czy warto w niego się ładować ??

Mam możliwość zakupu takiego egzemplarza używanego , sprawnego , zadbanego za 260 zeta i nie wiem czy warto.

Amora potrzebuje do lekkiego XC , waże 63 kg .

Może innaczej sie określę.

Obecnie jeżdze na Marsie COMP COIL , z tłumienie TPC - to już dziadek ( rocznik 2001 ) , ale sprawuje się nie najgorzej przy mojej niskiej wadze, a i stan zużycia jest minimalny ( tak mi powiedziano w serwisie ).

Chęć wymiany amora mam raczej z racji jego wieku aniżeli niezadowolenia jego pracy.

Dlategoteż pytam was o zdanie , ewentualnie podajcie jakieś propzycje innego sprzętu.

A może nie warto się bawić w wymiane ?? Za Marsa pewnie dostane symboliczne pieniądze , a super różnicy nie poczuje .

W porównaniu do Marsa Coil z TPC możesz poczuć nawet różnicę na niekorzyść ;). Jeśli Twój obecny amor jest w dobrym stanie, nie widzę potrzeby zmieniania go na Skareba.

A co do symbolicznych pieniędzy za Marsa... Sporo ludzi na nie poluje, więc kwota, jaką mógłbyś za niego dostać, wcale taką symboliczną nie musi się okazać :).

Wychodzi na to że mam przyzwoity sprzęt i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy :) - no cóż , to mój pierwszy amor i nie mam w tej dziedzinie doświadczenia.

W takim razie w przypadku gdybym się zdecydował na wymianę to co byście proponowali - tak żeby poczuć "lepszość" ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...