bakardi Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam Proszę was o pomoc. Ponieważ nie wiem jak mam założyć hamulec na mocowanie z przodu. Tu mam takie fotki i powiedzcie mi co mam zrobić, tylko proszę was ojak najszybsze odpisanie bo w sobote mam robić trasę ok 100 km i chce mieć 2 hamulce. Pozdrawiam ) tutaj ta fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Zdjęcie które zrobiłeś jest z bardzo słabego ujęcia i prawie nic na nim nie widać. Jednak na mój wzrok to nie masz wkręconych pivotów, będziesz musiał je dokupić. Możesz zrobić bardziej widoczne zdjęcie to wtedy będzie się dało potwierdzić na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Zeby zalozyc hamulec to musisz wyciagnac ten czarny korek, kupic piwoty ale odpowiednie do tego moedlu widelca(nejlepiej zapytaj w serwisie/sklepie) wkrecic piwoty i zalozyc hamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakardi Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 aha. spoko. to mam kupić piwoty a ile coś takiego może kosztować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 okolo 20-25 zl zalezy jaka srednica gwintu i material z ktorego sa wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filus Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no chyba nic dodac i nic ujac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakardi Napisano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no chyba nic dodac i nic ujac dokładnie tak Dziękuje wam za pomoc!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.