KUBATRIX Napisano 8 Września 2008 Napisano 8 Września 2008 Chcę złożyć sobie strój kolarski z wyższej półki który będzie mógł posłużyć dłużej i znacznie lepiej działać W internecie znalazłem markę Wear-Gear™. Ceny nie są tak promocyjne jak te z marki Novatex'u ale to zapewne za sprawą jakości tej odzieży. W sklepie bobshop tez mają fajną odzież ale ceny już tam są kolosalne. Na dole link do sklepu Wear-Gear™ http://www.wear-gear.com/store.php?osCsid=...fd8593c32c3527c W ofercie mają również peleryny przeciwdeszczowe oraz kurtki zimowe. Co możecie powiedzieć o tej marce ??
grego1980 Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 wear gear to jest ta samam firma co Novatex tylko inna marka jeśli chodzi o porownanie jakosc to jak dla mnie mniej wiecej to samo dobra jakosc(dodam że brak mi porownania do innych firm), no ale ceny wyzsze sporo ale płaci sie za wyglad podobno duzy wybór jest w siedzibie Novatex'u a i rabat mozna dostac ale to dla tych co sa z Poznania pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.