korzyniak Napisano 8 Września 2008 Napisano 8 Września 2008 Elo poszukuję oponki do dh/fr 26x3.0.Cena najlepiej żeby była niska wiadomo nie.Waga mnie nie interesuje moze być to kloc silnu jestem to dam rade heh.Macie może coś do zaproponowania ??? z góry dzięki pzdr
mane Napisano 8 Września 2008 Napisano 8 Września 2008 Nokian gazzaloddi i duro leopard. Ale ciężko je znaleźć. I tylko pytanie po co taki kloc?
korzyniak Napisano 8 Września 2008 Autor Napisano 8 Września 2008 A mam u siebie w okolicy różne bagniste terenki i jak najszersza by się przydała bo to co mam to mi tak nie zabardzo pasi a mam 2.35
tobo Napisano 8 Września 2008 Napisano 8 Września 2008 tja tylko na bagno nie są opony maksymalnie szerokie - wręcz odwrotnie: np maxxis medusa lub wet scream. opony na syf maja wysoki bieznik ale są wąskie - lepiej lapią podłoże. zobacz te dwie opony maxxisa - szczegolnie wet scream ktory jest oponą wybitnie specjalistyczną na takie warunki
korzyniak Napisano 8 Września 2008 Autor Napisano 8 Września 2008 hmm no nie wiem.Doświadczenia to ja nie mam co do opon i wydaje mi sie ze jak szersza to sie bedize mniej zapadać
Huhu Napisano 8 Września 2008 Napisano 8 Września 2008 Generalnie szerokie, baloniaste opony są na tereny piaszczyste. Na błoto sa specjalne opony wąskie (nawet 1.5") z duzymi klockami. Na twardym niesamowicie szybko się niszczą.
Schwefel Napisano 8 Września 2008 Napisano 8 Września 2008 Właśnie w błocie chodzi o to żeby opona się "zapadła" i wgryzła w twarde podłoże
korzyniak Napisano 9 Września 2008 Autor Napisano 9 Września 2008 ok dzięki za pomoc.A to teraz pytanko o te wąziutkie opony jakie bybły najlepsze??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.