Skocz do zawartości

[sonda] płec piękna na ostro

twardywylajtowany

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

@lajtspid: Sandały na ostre? I czy mój wzrok mnie myli, czy ona bez nosków jeździ i hamuje klamką?

Pedały ma SPD (jednostronne) i zwykle jeździ w butach SPD (co widać po skarpetkach :sick: ), ale tu akurat ktoś "ustrzelił" ją wyjątkowo w sandałkach :down:

Napisano

under czy pani ubabrana w smarze nie jest dla ciebie liryczna?? mnie się podoba będę sprawdzał szczególnie jeśli nie będzie to blog kupiuj wklej...

• 2 miesiące temu...
Napisano

Hej,

dawno już nikt nie zabierał głosu w tym temacie;D Wypadałoby się z mojej strony przywitać:rolleyes: Można spotkać mnie w 3M to tu to tam, pomykam na biało czarnym ostrzaku - Kugu:

zdjecie,600,76924,kugu-ostre-kolo.jpg

O.K jest OK!!!!!!!!

pOstro!

Napisano

Nie. Nie mam ani nosków, ani SPD'ów - jednak nie narzekam, jeździ się dobrze:D Chociaż nie mówię nie co do SPD.

pozdrower!

wpinasz się jakoś w pedaly?

Napisano

Czy ja wiem, w ostatni weekend zaliczyłam 100km wycieczkę po Kaszubach i jakoś dało radę, więc naprawdę spd chwilowo poczekają:D

to zakladaj spd, bo bez tego co najwyzej do rossmana po chodniku :)

Napisano

teraz jeździ się w holdfastach

chciałbym powiedzieć że miałem pierwsze w poznaniu ale niestety sokół mnie uprzedził

niemniej polecam

najlepsze w czym na razie jeździłem

Napisano

Nie jeździłem w takich, ale dla mnie to przerost formy nad treścią :D

Chociaż pewnie do takich pasków łatwiej zmieścić różne rodzaje obuwia, buty się nie niszczą i są lepsze do trików. Ale i tak wolę stare noski z klasycznym sznytem.

ps Ile kosztuje coś takiego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...