xxxPaNoCeKxxx Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 witam ponownie jestem ciekaw ilu jest tu osob z radomska wpisywac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon231 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Teraz to 3 osoby co najmniej, jak ktoś jeszcze z Radomska jest niech się ujawni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lollex Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 siema:D tez jestem z tej super wielkiej miejscowosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelemes Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 i kolejny sie zglasza karti jaka fota ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimkosz Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 to jeszcze ja ;~) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Siemano, odświeżam temat, ktoś jeszcze jeździ w Radomsku? Na mieście nikogutko nie widać ostatnimi czasy, nie mówiąc o okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.