miromiro Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Jeśli ktokolwiek chce pojeździć w grupie, w terenie i na szosie ale na górskim rowerze, a nie ma z kim; jeśli ktoś ma zamiar pojeździć w weekendy czy też w tygodniu - późniejszym popołudniem, to można się jakoś informować o tym w tym miejscu. Może się uda skręcić jakąś ekipę. Szukam osób, którzy się szybko nie poddają i mają wiarę w swoje możliwości. Szukam osób, które potrafią też i innym w czasie drogi pomagać jak również wspólnie przygotowywać wyjazdy, brać na siebie część obowiązków w organizacji. Wszelkie inne pomysły i propozycje w temacie - mile widziane. Można się umawiać i jeździć. Liczy się dobre towarzystwo i dobra zabawa na dwóch kółkach.
inferek Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Cześć Mirek, radziłbym wybrać sie do Kamieńca Ząbkowickiego, szczegółnie weekendami, bo naprawdę sporo osób tam śmiga. Sam jadąc w stronę Nysy do Głębinowa mijałem kilkunastu góralów, sporo też bierze udział w zawodach mtb, wiec może warto tam się udać. Wiem, że to całkiem inny kierunek, ale spróbować trzeba... zwłaszcza, że tam wzniesien tez nie brakuje Pozdro
miromiro Napisano 5 Września 2008 Autor Napisano 5 Września 2008 Cześć Mirek, radziłbym wybrać sie do Kamieńca Ząbkowickiego, szczegółnie weekendami, bo naprawdę sporo osób tam śmiga.Sam jadąc w stronę Nysy do Głębinowa mijałem kilkunastu góralów, sporo też bierze udział w zawodach mtb, wiec może warto tam się udać. Wiem, że to całkiem inny kierunek, ale spróbować trzeba... zwłaszcza, że tam wzniesien tez nie brakuje Pozdro DZIEKI SERDECZNE INFEREK ZA ODPOWIEDZ I ZA WSKAZOWKI. DZIEKI TEZ JESZCZE RAZ ZA PIERWSZY WSPOLNY WYJAZD. POWODZENIA NA MARATONIE. MOZE I SIE WYBIORE W KIERUNKU KAMIENCA, CHOC OBECNIE INTERESUJA MNIE BARDZIEJ TE REJONY, ALE TAM TEZ BEDE MUSIAL JECHAC, DZIEKI ZA PODPOWIEDZ.
inferek Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Myśle, że pomęczę Cię jeszcze troche na rowerze, moze nawet w przyszłym tygodniu jak bedzie czas i chęci.
miromiro Napisano 5 Września 2008 Autor Napisano 5 Września 2008 Myśle, że pomęczę Cię jeszcze troche na rowerze, moze nawet w przyszłym tygodniu jak bedzie czas i chęci. SUPER, CIESZE SIE, ZE BEDZIE Z KIM POJEZDZIC. TYLKO MUSISZ MI DOKLADNIE DAC ZNAC W JAKICH GODZINACH, BY MI PASOWALO. BO JA W NAJBLIZSZYM CZASIE BEDE MIAL CZAS GLOWNIE ZAJETY MIEDZY GODZINA 16.30 A 19.00, WIEC JEDYNIE WCZESNIEJ. JAK PRZYJEDZIESZ Z BRENNEJ TO DAJ ZNAC CO I JAK NA GG.
miromiro Napisano 9 Września 2008 Autor Napisano 9 Września 2008 Halo halo, czyżby nikt w tym rejonie nie jeździł na rowerku? Cosik mnie to dziwi, choc pewnie dla wielu sezon sie juz skonczyl. Czekam nadal na odwaznych i gotowych do wspolnje jazdy w wolnym czasie w tych rejonach. A jak ludzie w Kamiencu, Bardzie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.