wiruq Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 witam kupiłem XT wczesniej miałem C050 i montaz latwy linke tylko przeprowadzam i koniec a tutaj nie wiem probowalem sporo rzeczy i nic ... mogł by ktos mi pomoc? daje linka http://img515.imageshack.us/img515/742/przerzby0.jpg pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fisti Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Linka u Ciebie dobiega do przerzutki z góry czy z dołu ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eternit Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 W czym dokładnie masz problem? Nie możesz jej przykręcić tak, żeby się trzymała, czy nie możesz jej w miarę mocno naciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiruq Napisano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2008 mysle ze już poradziłem sobie... bo linka szła tak krzywo \ do przerzutki i nie wiedziałem ze tak musi byc... juz okej mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.