mosdef7 Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam. Szukam ludzi z Łodzi i okolic, którzy lubią sobie w tygodniu i w weekendy pokręcić troche kilometrów po lasach i nie tylko. Mam na myśli MTB, a nie kolarke rzecz jasna. W grupie zawsze raźniej gg:1814455 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Najpierw odwiedź sobie to podforum, w którym znajdziesz dość obszerny temat o ustawkach łódzkiej ekipy W nim proponuje napisać kilka słów o trasie jaką proponujesz i miejscu. Przeważnie jak wychodziliśmy na jakiś wypad to robiło się ponad 50 km. Nigdy mniej, bo nikomu nie chce się tyłka ruszyć na 30 np. Jeżeli masz jakąś większą lub specjalną wycieczkę to po prostu zakładasz sobie tam nowy temat. Oprócz tego warto zajrzeć na: cyklomaniak oraz ich forum na którym również są jakieś ustawki. np. teraz w niedziele jedziemy na 200 km czerwonym szlakiem tzw. Tour de Łódź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Zerknij do łódzkiego działu regionalnego, a szczególnie do tego tematu. Kilka razy umawialiśmy sie za jego pośrednictwem na wspólne wycieczki. Ostatnio troche przycichło, ale zaproponuj coś, a pewnie chętni się znajdą. EDIT: powili piszę. Pixon mnie ubiegł z odpowiedzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ale to samo mieliśmy na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosdef7 Napisano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ok. Dzięki za pomoc. Jestem tu świeżakiem także jeszcze się nie łapie, a forum jest dośc obszerne. PS 200 km na MTB - nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.