Kubolt Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 Jakiś czas temu postanowiliśmy z Falloutem nagrac krótki filmik. Takie coś nam z tego wyszło, mam nadzieje ze sie spodoba http://www.youtube.com/watch?v=OJ77uQINU8w
Skiba_TG Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 No calkiem ladnie tylko dorobic musicie jakis wstep, zakonczenie i bedzie fajny filmik;)
Kubus18 Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Wam to się nudzi Filmik przyjemny dla oka, faje tereny tam macie. Pozdrawiam
Kubolt Napisano 3 Września 2008 Autor Napisano 3 Września 2008 To tak dla urozmaicenia sobie jazdy I na potrzeby filmu pozjeżdżalismy kilka zjazdów z ktorych wczesniej nie mieliśmy odwagi zjechać "jedziemy, bedzie dobre ujecie" A tereny to można wszedzie fajne znalesc, trzeba tylko dobrze szukac
Mod Team bogus Napisano 3 Września 2008 Mod Team Napisano 3 Września 2008 Fajny filmik. Koniec mógłby być nieco rozciągnięty.
Kubolt Napisano 3 Września 2008 Autor Napisano 3 Września 2008 Oryginalnie filmik jest 2 sekundy dłuzszy, niewiem czemu YT go tak przycielo.
Filus Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Świetnie mi sie bardzo podoba , trzeba bedzie kiedys cos takiego zmontowac XD. ALe fajne macie tereny bo ja teoretycznie caly czas pod gore musze pedalowac
Kubolt Napisano 3 Września 2008 Autor Napisano 3 Września 2008 Na pomorzu, nad Wisłą, 30 km na południe od Trojmiasta
GdyniaBiker Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Przyjemny, dobry technicznie, chociaż nie ukrywam, że w nawale extremalnych filmików i pewnej ilości "fabularnych" rowerochorrorów itp ginie A czym nagrywaliście? Kamerka rowerowa, czy kombinacje z komórką, czy coś ? No po niezłym debiuce i dysponując technologią i już pewnym doświadczeniem możecie zmontować coś naprawdę efektownego Wydaje mi sie, że dobrze by wyglądało ujęcie "z kasku" jazdy po jakimś wąskim singletracku z ostrymi zakrętami w pochyle, ale to tylko tak, bo niestety kamerka zwykle wszystko spłaszcza
Kubolt Napisano 5 Września 2008 Autor Napisano 5 Września 2008 Kreciliśmy aparatem cyfrowym, do jakości w oryginale nie mam żadnych zastrzezen, jedynie na YT troche sie pogorszyła, ale poprawia sie tez jak sie kliknie "ogladaj w lepszej jakosci" . No i miło, że sie podoba Moze kiedys jeszcze cos nakrecimy, ale to był zupelnie spontaniczny pomysł. Zazwyczaj jeżdze z aparatem w kieszonce, wiec jak było jakies fajne miejsce do nagrywania to stawalismy i krecilismy kilka sekund. Pozniej troche sie tego uzbierało i tak powstał filmik No i własnie,problemem było to ze na filmiku wszystkie zjazdy i podjazdy są strasznie spłaszczone. W rzeczywistości niektóre zjazdy sa naprawde bardzo strome.
GdyniaBiker Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 No tego trudno uniknąć, można najwyżej zacząć skakać z pionowej 3 metrowej skarpy, to będzie widać Ale ze 2 zjazdy, to widziałem, że rzeczywiście są strome.
Kubolt Napisano 5 Września 2008 Autor Napisano 5 Września 2008 Ta, a potem na 6 tygodni w gips po jakimś wąskim singletracku z ostrymi zakrętami w pochyle Nie ma sprawy tylko znajdz nam najpierw taki singletrack w okolicy To nie góry
fallout Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Jeśli u nas znajdziemy jakiś wąski singletrack to -jest do przejechania w niecałą minutę i zakrętów ostrych w nim nie ma albo -jest nieprzejezdny
Kubolt Napisano 5 Września 2008 Autor Napisano 5 Września 2008 Najlepsze singletracki robia u nas dziki
Mod Team Pixon Napisano 5 Września 2008 Mod Team Napisano 5 Września 2008 Absolutnie się zgadzam z przedmówcami film miły dla oka. Mogę wiedzieć co to za utwór?
kamykyo Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 filmik fajny miły a ścieżka dźwiękowa genialna
Biera Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Absolutnie się zgadzam z przedmówcami film miły dla oka.Mogę wiedzieć co to za utwór? no co ty? w fifę 98 nie grałeś? filmik bardzo fajny, krótkie ujęcie bez zbędnego przedłużania.
Filus Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 kumple wpadli na pomysl krecenia filu wiec jak juz wszystko bedzie skonczone to wrzuce go tutaj i skomentujecie... Mam nadzieje ze nikt nie jest urazony z powodu tego ze chcemy nakrecic podomny material :] POzdrawiam
GdyniaBiker Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 Jeśli u nas znajdziemy jakiś wąski singletrack to-jest do przejechania w niecałą minutę i zakrętów ostrych w nim nie ma To zapraszam Was chłopaki do trójmiasta, tu są single i niezłe góry Single może nie dłuższe, niż 2 minuty, zwykle krótsze, ale różne fajne elementy się znajdą, zakręty, stromizny trudne (gleby dają dobre ujęcia z kamerki ), jazda klifem, jakieś pniaczki do przejechania, wszystko, duże urozmiacienie Jak coś, to mogę służć za przewodnika i pokazać miejscówki, traski W sumie te single nie muszą być dłuższe, niż minuta, to nie filmik DH...
Kubolt Napisano 7 Września 2008 Autor Napisano 7 Września 2008 No tak zapomniałem o Trójmiescie. Jeździłem troche po TPK w ubiegłym roku, i nad klifem też I trasy naprawde fajne Ale mysle ze porównywalne z naszymi. A jedziesz na Skandie w Gdansku? Bo można by sie jakos zgadac na objazd trasy i jakaś rundke po najciekawszych miejscach
GdyniaBiker Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 Całkiem możliwe, że porównywalne, ale jak napisałeś, że nie ma zakrętów itp. to sę myślę, co to za diabelskie miejsce, u mnie to można i ekstremalnie pojeździć Chciałem jechać, ale teraz biję się z myślami, brakiem kasy, zużytym sprzętem, kiepską formą W każdym razie pojeździć można Jak pogoda dopisze..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.