daboss Napisano 1 Września 2008 Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, jestem tu nowy i mam nadzieję, ze tak od razu nie nabroję... Zajeździłem w ciągu ostatniego sezonu mój suport Octane One (czytaj: są luzy na prawej korbie, i są wręcz masakryczne, na tyle, ze boje się o swoje bezpieczeństwo). suport ten był używką kupioną razem z korbą Truvativ Hussefelt i być może dlatego się zajeździł. No cóż, płakał po nim nie będe. Chodzi głównie o to, ze zdałoby się go wymienić. Ogólnie zastanawiam się nad wyborem jednego z dwóch, czyli: - Albo powtórka z rozrywki i kolejny Octane One, zwany przez wielu ludzi pancernym i nie do zajeżdżenia (niestety ja potrafię) - Albo spróbujemy czegoś nowego i zainwestujemy w Truvativa Giga Pipe Team DH. Jedyny problem tkwi w tym, że nie wiem czym różnią się te suporty, który z nich jest lepszy, który wytrzymalszy i na którego warto wydać kasę. A może jest jeszcze jakiś godny uwagi, o którym nie wiem. Prosze o pomoc. Nie wiem również jaki rozmiar wybrać. Mam ramkę Kellysa Oxygena 2006 21'5 i nie mam zielonego pojęcia jaki rozmiar będzie pasował. Słyszałem również, że jest tani sposób na naprawę suportu poprzez wymianę łożyska. ale jaka w tym prawda? Nie wiem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 1 Września 2008 Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Częściowa odp z biegu: Truvativ do DH na pewno jest bardziej godny zaufania, a nie słyszałem jakoś o tym niezniszczalnym Octane No najpierw sprawdź czy to nie łożyska, bo szkoda kasy, łożyska to grosze raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daboss Napisano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no jesteś juz 3 osobą, która poleca Truvativa. A powiedzcie mi jeszcze czym się różni team DH od team SL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.