Skocz do zawartości

[część] jedna z ktorej jesteś w 200% zadowolony - jaka jest?

Rekomendowane odpowiedzi

spd!!!! bezustanna radość z jazdy, komfort wygoda bezpieczeństwo i więcej mocy pod górę :D

manetki xtr 2007, precyzja, redukcja o 2 przełożenia płynne działanie i niewielka siła potrzebna do zmiany + świetny wygląd

koła mavic crossmax slr- super lekkie super ładne i super przyspieszenie, aż mnie z siodełka wyrywa;]

częścią z której jestem bardzo zadowolony to kaseta xt na 8b, ale sporo kosztowała, więc nie jest to 200% zadowolenia. chyba ze wszystkich części jakie mam, najbardziej zadowolony jestem z mostka scott, 80mm długości 117g wagi, relatywnie tani i pięknie wykonany - używam od 1,5 roku i działa super ;)

a ja jestem najbardziej zadowolony z manetek LX. mam je już ponad 8 lat. Kupiłem je kiedyś w warszawie jak byłem tam na wakacjach, dałem za nie 350zł z klamkami. Klamki już sprzedałem, bo przesiadłem się na tarczówki, ale manetki są już w trzecim z kolei rowerze i działają idealnie:) Pękła jedynie obudowa prawej manetki na dole, ale nie rozsypała się:D w tym roku je rozkręciłem żeby zobaczyć co dzieje się w środku:P nasmarowałem, skleiłem obudowe i mam nadzieje że posłużą mi jeszcze drugie tyle:) Według mnie lata 1999-2002 to okres w którym produkowane były najlepsze części:)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...