sworks5 Napisano 30 Września 2008 Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no ja stawiam na przerzutke tylną Sram X0 Carbon 2008 cena ok 430 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabotagedsc Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 spd!!!! bezustanna radość z jazdy, komfort wygoda bezpieczeństwo i więcej mocy pod górę manetki xtr 2007, precyzja, redukcja o 2 przełożenia płynne działanie i niewielka siła potrzebna do zmiany + świetny wygląd koła mavic crossmax slr- super lekkie super ładne i super przyspieszenie, aż mnie z siodełka wyrywa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 2 rzeczy: - przerzutka przód: stary LX (135g), przebiegu ma ponad 16k, cały czas działa pewnie, luzów brak - piasta przód: Boplight Race Disc (136g), lekka, trwała, łożyska maszynowe, pod tarczę a ogólnie to jestem zadowolony z całego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rud Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 częścią z której jestem bardzo zadowolony to kaseta xt na 8b, ale sporo kosztowała, więc nie jest to 200% zadowolenia. chyba ze wszystkich części jakie mam, najbardziej zadowolony jestem z mostka scott, 80mm długości 117g wagi, relatywnie tani i pięknie wykonany - używam od 1,5 roku i działa super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigipon Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 hample BB7 + 203mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 hample avid sd7 i oponki Nobby Nic, Racing Ralph mam nadzieję, że gdy złoże nowy rower to będzie tego dużo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasio Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 [buty spd + pedały] buty Shimano M085 + pedały PD M520 | cena kompletu 300 zł | przebieg ok 400 km | dlaczego polecam ? __- poprostu sa świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Przerzutka Shimano XT Shadow '08 i koła Mavic Crossride '07. Te rzeczy jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 avid SD7 i przestałem myśleć o tarczach !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Oponki Scott Manx 66 TPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2008 avid SD7 i przestałem myśleć o tarczach !! Taaaaaaak, trafna uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Taaaaaaak, trafna uwaga Ale zawsze sa Magury HS33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Formula Oro K24, F180, R160. Wszystko trzeba ustawiać, serwisować, bawić się, a one po prostu są. I działają niezmiennie bosko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 formula oro puro i k24. rewelacyjne hamulce, ino drogie. ale cene trudno okreslic jako powod niezadowolenia z zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrekxc Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 a ja jestem najbardziej zadowolony z manetek LX. mam je już ponad 8 lat. Kupiłem je kiedyś w warszawie jak byłem tam na wakacjach, dałem za nie 350zł z klamkami. Klamki już sprzedałem, bo przesiadłem się na tarczówki, ale manetki są już w trzecim z kolei rowerze i działają idealnie:) Pękła jedynie obudowa prawej manetki na dole, ale nie rozsypała się w tym roku je rozkręciłem żeby zobaczyć co dzieje się w środku:P nasmarowałem, skleiłem obudowe i mam nadzieje że posłużą mi jeszcze drugie tyle:) Według mnie lata 1999-2002 to okres w którym produkowane były najlepsze części:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Opony Schwalbe Nobby Nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaua Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Przezutka tył Sram 5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Zdecydowanie Juicy Carbon '08 moje pierwsze tarczówki i FOXy rp23 i F100RL. Wydawało mi się że szczytem moich wymagań będzie XC retro ale to co pokazuje F100rl to poezja. Natomiast arystokracja w postaci rp23 ehh i wszystkie drogi stają się proste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Avid Juicy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 przerzutka tył LX 05r. dzielnie służyła kumplowi przez 3 lata i dzielnie służy teraz mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Najbardziej z siodła Tune speednedle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Z Reby 08', Avid'ów SD7, manetek i korby XT 08'...a i Explorery 2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Z przerzutki tylnej Sram 7.0. Kupiłem ją na początku tego roku w stanie używanym, przebiegu nie znałem. Przejechała ze mną prawie 3 tys i działa doskonale w każdych warunkach, nie "zastanawia się". Ogólnie piękny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerzyB Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A ja z butów SIDI Bullet 2 i pedałów M540 No i oczywiście z rógów boplightów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Selle Italia SLR XP - jeśli zmienię to tylko na wyższy model. Sram - połączenie przerzutki x.9 i gripów x.0, już na pewno nie wrócę do shmiano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.