fallout Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 hample vbrake jakieś noname, kosztowały 25 zł a po przesiadce z prawie nie hamujących canti odczuwam wielką różnicę, oczywiście na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 rama w 200% spelnia pokladane w niej nadzieje i prawie psylo moglby byc ciut lzejszy i miec blokade, ale praca nadrabia wszystkie wady i dlatego tez tutaj go wpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaTomek Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 hmm... dzwonek - nie muszę już drzeć ryja, światło - nie zaliczam dziur. Choć to nie części, a akcesoria to naprawdę polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Korba Deore FC-M540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flisak Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 [Opony] Maxxis Larsen TT 1.9 Przebieg ok. 300km. Nie sadzilem ze zmiana opon moze tak dobrze wplynac na wrazenia z jazdy i odchudzic rower o 1kg ;] za smieszna cene 70zl za komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja sobie mocno chwalę manetki Deore.Wygodne w użyciu i cena dobra.No i ten wygląd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 V -brakee deore LX z okładzinami Author ABS-3CC-P. Żaden Avid mnie teraz nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 z ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halidar Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Marzocchi DropOff IV boski amor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Przerzutka - UWAGA - Sram 3.0 - przerzuca znakomicie, zaówno w góre jak i w dół, pod obciążeniem działanie też w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamm84 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 korba lx 03 (752) 50-60 tys km i nic, koronki ok, lekko powycierana,ale szybko jej nie zmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysak Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tylnie koło: AlexRims DH19 36x Mach1 Sram 9.0 Continental Explorer PRO Koło ma ok 1k przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ogolnie rower moj caly.. bo to pierwszy z tych firmowych Tylko łańcuch by ramy mogl nie odzierac a tak pozatym jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Koła: dm24, piasty formuła i szprychy richman. I rama kalahari 580 22". Każdy się pewnie uśmieje, ale strasznie mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ten temat uświadomił mi coś bardzo bolesnego :/ , tzn. nie ma prawie ani jednej częsci, która pasowałaby mi w moim rowerze na 100% (nawet pomijając cenę). Ogóle pasuje mi tylko: -korba truvativ hussefelt i rockring alu tejże samej firmy -mostek DM Aligator -obręcze Double track Ale testowane nie dłużej niż rok - nie chodzi o kilometry . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart44 Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 GripShifty Sram Plasma 3/9 rocznik 2002 działają wyśmienicie w połączeniu z XT - tył i LX przód. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike87 Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A ja mogę polecić obręcze Kelly's Double Combat 2-eyelets - 4200km i ani troszkę nie scentrowane a przechodziły naprawdę różne warunki - od asfaltu po szybkie zjazdy po korzeniach Ceny nie podam bo w moim rowerku była seryjnie A - i oponka Ritchey Speedmax Cross za bodaj 49zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek17 Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Moja ulubiona czesc to sztyca Promax CARBON zawsze jak na nia spojrze to humor mi sie poprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzylo Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Zadowolony jestem z opon Continental "Town & Country" 26x1,9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 napisze tak z calego mojego roweru jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 hamulce shimano 525. przednie piasty na maszynach pod tarcze - formula i asses. trudno je zepsuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusek Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Szczęki hamulcowe LX z równoległym prowadzeniem klocków! Nigdy mnie nie zawiodły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 [mostek] Ritchey - 100 km - 80zł - bo jest super sztywny, lekki, ładny, nowatorski, tanio kupiony (w sklepie stacjonarnym 150 zł!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 przerzutka XT, tylny hamulec 525, gripy ritchey wcs ale przerzutka najbardziej, śmiga ąz miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Muszę przyznać że ku mojemu nawet zdziwieniu jestem bardzo BARDZO zadowolony z Hayes MX2 06. Muszę przyznać, że hamują super i nie sądziłem że za taką cenę można mieć takie tarcze. Przebieg niewielki, ale wczesniej docierałem MX2 z 05 roku i też mi się podobały. Nawet porzuciłem pomysł zakupu Avidek BB7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.