kllnTToOn Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Selle Italia SLR XP White 180g real - kupiłem tanio używane. nowe 299zł przy tej wadze to wg. mnie wyśmienicie i nie jest jakieś super twarde jak dla mnie jest wygodne, wygodniejsze od wcześniejszego Selle 260g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alien11 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Najlepsze co udało mi sie kupic do roweru i kazdemu bym to polecił to v-brake Tektro czarne z szerokim klockiem. Za pare na obydwa koła dałem 36 zł bardzo tanio ale lepszych chamulców do tej pory nie miałem. Przebieg ok. 2000 tys km. A najgorsze co udało mi sie kupic to wolnobieg 7 z Mega Range. Rozleciał sie po 2 tygodniach :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompoe Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja najbardziej się cieszę z moich hampli Avid SL. Są bardzo lekkie, a przy tym działają naprawdę super(lepsze są tylko vki o rownoległym prowadzeniu klocków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 avid elixir śmiesznie tanie i bardzo mocne. Rewelka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Avid juicy 3 śmiesznie tanie i mocne (przy odpowiednich klockach i po odpowietrzeniu) Kupiłem używki za 250zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Po próbnej jeździe, jestem wniebowzięty dzięki mojej pięknej zimowej oponie kolcowanej na gumie Dębica GT600, z wkrętami 11x3,6mm weszło 120szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Opony kenda karma 2.0 kevlar 80zł kupione od kolegi nowki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja jestem zadowolony z: Sidełka- Selle Italia SLR XP Opony- Continentale Expolery(przyczepnośc w 99,9%) I niedługo stanę się posiadaczem min. Reby z której myśle że też bede zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 4 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 w 200% jestem zadowolony z mojego siodła - Charge Spoon, ono jest po prostu bosko wygodne, a przy tym twarde. Na 1000% następnym siodłem też będzie Charge, może werja Knife. Z innych sprawdzonych części, to niezawodny amor Black Elite, korba XT FC-M752. To są rzeczy z roweru, które nieprędko wymienię, z właśnie z uwagi na ich niezawodność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 5 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Widzę, że nie jestem pierwszy i pewnie też nie ostatni - rama Gary Fisher (Marlin) - lekka, świetna geometria - poprostu same dobre słowa! Poza tym koła WTB Speed Disc, nic ich nie rusza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja z mojej tylniej przerzutki alivio,przejechałem z nią 25 tys km i działa bez zarzutu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja nie mogę się nachwalić mojego siodła - selle italia slr gel flow. Jest bardzo wygodne a do tego całkiem lekkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubis97 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 [ochraniacze] ochraniacze na nogi IXS Assault [rama] unibike underground zone one 9wspaniala geometria !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKreator Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 4 aluminiowe , czerwone śrubki blatów do korby(TOKEN). Wkręcone do SLX. Wygląda po bandzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crus Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 [amor] RST Capa Tl kupiony używany ok 150zł nie wiem ile poprzedni właściciel ale ja zrobiłem gdzieś 5 tyś km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 RST First Platinum rocznik 2009, około 800km, cena 1000zł, pomimo tego co ludzie mówią o RST, ten jest super! Ładnie wybiera nierówności, nie puszcza powietrza, blokada na goleni też działa dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 RS Tora 318 SA, jedyna rzecz, ktora ani razu mnie nie zawiodla w rowerze Pancernosc, prostota i dobra praca (w tej kat cenowej). Gdyby nie waga, amor na dobre i na zle. Mozna z nim konie krasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtK Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 XTR FD-M971 GS. Po prostu kocham ;-) Przebieg ponad 10tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mad4max Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tylna zmianniarka alivio rocznik uwaga 1997, przebieg nieznany. Działa jeszcze na oryginalnych kólkach (dosłownie kółkach, zęby sie zjechały dobre 5 lat temu ale przyzekłem sobie że nie wymienie póki się kręcą). Smarowanie hipolem przez szereg lat, przerzutka przezyła juz trzy korby teraz dojeżdza czwartą, trzecia tylna piasta.. kaset i lańcuchów nie pamiętam nawet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Mtk Przednia przerzutka krótki wózek ? @_@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Tak sie zakochalem w tylnej przerzutce X9 ze juz kupilem XO (sredni wozek i CZERWONA) z kolkami czerwonymi KCNC jest tak za######ista ze chyba jej nie zamontuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 opony kendy karmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Rama GT Zaskar 2006. Jest ze mna od dwoch lat, najpierw jako rower pierwszy enduro/maraton, pozniej jako drugi rower czyli skladanka na sztywniaku, teraz jako drugi rower na latwy teren czyli reba, vłki... Nie zawiodla mnie ani na wyscigach, ani na harpaganach... ani na wycieczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Avid Full Metal Jacked, czyli zestaw pancerzy i linek do mechanicznych hamulców tarczowych, używany od 2004 roku, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hmmm jak by sie tak głebiej zastanowić to od samego początku smigam na mojej korbie sachs quartz. NIeiwem ile miała przebiegu jak ja kupilem teraz mysle ze 3000 jej nastukałem a zęby ciągle w bardzo dobrym stanie. Blat aluminowy oczywiście niejedno jeszcze przezyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.