Zloles Napisano 30 Sierpnia 2008 Napisano 30 Sierpnia 2008 Jak w temacie, poszukuje takiej od dłuższego czasu i znalazłem tylko produkowane specjalnie do określonego siodełka danej firmy, a ja siodełka specjalnie zmieniac nie chcę, tylko do swojego zamontowac lampke.
QWEY564 Napisano 30 Sierpnia 2008 Napisano 30 Sierpnia 2008 jeśli szukasz lampkę pod siodełko dlatego że nie masz miejsca na sztycy to poradzę ci że w większości serwisach rowerowych można kupić taką aluminiową blaszkę-przejściówkę do mocowania uchwytów lamp do zacisku sztycy(lub śruby) poza tym lampki CatEye'a mają w zestawie uchwyt do mocowania na tylnych widełkach
Kordi Napisano 30 Sierpnia 2008 Napisano 30 Sierpnia 2008 Siodełka selle royal i fiziki mają specjalne wejście z tyłu - nie wiem, jak ten system się nazywa - uniwersalnie montuje się tam sakiewki i światełka. (w fiziku wygląda to jak knight rider ) http://www.fizik.it/images/catalog/accesso...ith_saddle1.jpg
Schwefel Napisano 31 Sierpnia 2008 Napisano 31 Sierpnia 2008 Tu masz tego Fizika ale raczej go nie podpasujesz do innego siodełka. Pozostaje rzeźbić mocowanie albo przykleić na klej. http://www.allegro.pl/item426001173_lampka...s_eurobike.html
Zloles Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Napisano 31 Sierpnia 2008 No oki, ale jak mam siodełko innej włoskiej firmy za 320zł, to nie bardzo mi pasuje "rzeżbienie" w siodełku... A muszę zamocować pod siodełkiem, bo często mocuje bagażnik na sztycy, a na bagażniku od razu są sakwy. To chyba jedyne wyjście, żeby lampka mogła być nie demontowana. Jakie "CatEye" maja mocowanie do widełek?
QWEY564 Napisano 31 Sierpnia 2008 Napisano 31 Sierpnia 2008 a chociażby taka... sam używam i polecam;) a co do tych blaszek to w serwisach rowerowych powinni mieć... ale nie w takich "nowoczesnych, renomowanych" ale w takich "rzemieślniczych" albo na jakiejś giełdzie rowerowej
Zloles Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Napisano 31 Sierpnia 2008 To cały czas lampka mocowana do sztycy podsiodłowej !!! To mocowanie sie nie nadaje do mocowania na "druty". chyba kupię torebke montowana pod siodełko na druty i zaadoptuje do lampki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.