GZA20 Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ale patrzycie też na sprawę opierając się głównie na tym jak to opisał pokerzysta. A ja patrzac np na negatywny komentarz który pokerzysta wystawił na allegro za licznik, za brak polskiej instrukcji, gdzie instrukcja podobno była tylko poszukać jej trzeba było, to mam wrażenie że pokerzysta jest zdecydowanie nadgorliwy. Nie mówię że sprzedawca jest w porządku, ale zamiast skakać sobie do gardeł to wszystko można załatwić w spokojny sposób. A żądanie pieniędzy za "gratisy" grożąc tym samym negatywem jeśli tego nie uczyni jest wyłudzeniem. W każdych interesach trzeba umieć rozmawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja patrze na sprawe przez pryzmat moich doswiadczen :-) Oczywiscie probowalem rozmawiac z czlowiekiem, ale na jakie zrozumienie mozna liczyc, kiedy gosc twoje pytanie o koszty kwituje swierdzeniem "a z jakiej racji"? Szkoda nerwow, pozytyw wystawilem (bo towar byl ok), ponownie kupowac nie zamierzam. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaua Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Kupiłem od tego sprzedawcy Naped+korbe,amor Gdy okazało sie ze korba jest wadliwa sprzedawca wymienił korbe od reki ( nie musialem czekac na rozpatrzenie reklamacji) Mam bardzo dobra opinie o tym sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matheus Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 zawsze można się zwrócić do allegro i przedstawić sytuację bo widzę, że to nie pierwszy raz jak temu Panu zdarzyło się "zapomnieć" włożyć gratisu lub go "ukradziono". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przedmiotem Aukcji był ROWER Dostałeś ROWER, który był przedmiotem aukcji Gratis NIE BYŁ przedmiotem aukcji, a jedynie "dodatkiem" dodawanym z dobrej woli sprzedawcy Inaczej mowiąc, gratis to gratis, rower to rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Tylko że niektórzy ze względu na te gratisy kupują właśnie na danej aukcji. Np, kupując ramę miałem do wyboru 2 aukcje w tej samej cenie, z tym że w jednej gratis była sztyca Nietrudno zgadnąć gdzie kupiłem. Gdyby sztycy nie było w paczce też bym się kłócił i prosił o dosłanie, bo tylko ze względu na ten gratis kupiłem u tego kolesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vistat Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 hehe fajne podejście kupie se samochód za 400tys bo mi się breloczek do kluycza spodobał ;] nie no ale w pełni się zgadzam z c1ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerekcompl Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 INFORMUJĘ WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NA FORUM, ŻE GRATISY W POSTACI POMPKI I KLUCZY ZOSTAŁY WYSŁANE DO NIEZADOWOLNEGO KLIENTA. SPOSÓB ZGŁOSZENIA BRAKU PRZEZ KLIENTA BYŁ POPROSTU ŻALOSNY. GRATISY BYŁY ZAŚ NA 100 % DOŁOŻONE , TAKZE JEDYNYM SPOSOBEM JEST ZAGINIĘCIE PODCZAS PRZESYŁKI, ALBO NIEUCZCIWOŚĆ KLIENTA PROSZĘ O NIEWYCIĄGANIE ZŁYCH WNIOSKÓW Z WYPOWIEDZI, NIEKTÓRYCH KUPUJĄCYCH KTÓRZY SĄ NIEZADOWOLENI. DOKŁADAMY WSZELKICH STARAŃ , ZEBY TRANSAKCJE NA ALLEGRO PRZEBIEGAŁY W SPOSÓB POPRAWNY I BEZ ZAKŁÓCEŃ. NIKT NIE JEST NIEOMYLNY DLATEGO PRZYZNAJEMY SIĘ DO BŁĘDÓW JEŻELI JE POPEŁNIMY I STARAMY SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ WYJAŚNIĆ. SPOSÓB KOMUNIKACJI I SZANTAŻE STAWIANE W WIELU PRZYPADKACH PRZEZ KLIENTÓW ZASTANAWIAJĄ CZY SPRZEDAŻ INTERNETOWA MA SENS I CZY KLIENCI KUPUJĄ COŚ , ŻEBY MIEĆ Z TEGO FRAJDĘ , CZY TEŻ DLA ZASADY "U TEGO SPRZEDAWCY NIE KUPIE BO GO NIE LUBIE ITD.). DZIĘKUJEMY WIERNYM KLIENTOM, KTÓRZY WYRAZILI POZYTYWNE OPINIE O NAS DLA NOWYCH I STAŁYCH KLIENTÓW, KTÓRZY PRZY ZAKUPIE POWOŁAJĄ SIĘ NA FORUMROWEROWE OBIECUJĘ DODAĆ MIŁY GRATIS. KWESTIE NIEWYJAŚNIONE I WSZELKIE ŻALE PROSZĘ RÓWNIEŻ ZGŁASZAĆ. OBIECUJĘ, ŻE SIĘ NIMI ZAJMIEMY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 fajnie przynajmnije, że sklep zainteresował się tym co ludzie tu pisali na forum, jednak ja już go skreślam. za tego caps locka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Litości....skreślasz kogoś bo dał post napisany capsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dzisiaj doszły do mnie zaciski http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:B:EOIBSA:PL:31 Niestety jeden z nich jest bardzo porysowany a imbusa nie można wsadzic w gniazdo Sposób zapakowania uniemozliwiał takie porysowanie w transporcie.Bezczelnośc. Chcę ten zacisk wymienic . Co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ale na tym linku z aukcja jest jakby co innego bo jest oska i "nakretki" na klucz a te zdjecia co ty dales to jakas oska z jednej strony zakonczona tym badziewiem co ci imbus nie wchodzi a z drugiej mozna nakrecic ta "nakretke" kluczem czy moze sie mylei zle widze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 To wcięcie ''na klucz'' służy do przytrzymania palcami. link jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 teraz juz mniej wiecej czaje nie idzie tego przykrecic sama nakretka? a ta nakretka co jest porysowana jest z alu wiec nie pordzewieje ale jak chciales odsprzedac te zaciski to masz troche ambe i w sumie moglbys reklaomowac u gostka ale czy to nie bedzie nie oplacalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Takie części kupuje się dla wyglądu też - więc rysy odpadają . Wysłałem zdjęcia do sprzedawcy - już odpisał. Mam tylko napisac która to ośka[przód czy tył] i przyśle mi nową. W końcu ma 100% pozytywów. Te rysy są jeszce do przełknięcia - ale złe gniazdo uniemozliwia używanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 to fajnie z jego strony dla wygladu powiadasz? a co ktos ci zrobi inspekcje z lupa? btw tu dwa komenty tego uzytkownika dotyczace tej aukcji Great seller.Rec'd Ti skewers quickly,but actually 56grams,not stated 44gr.thanx tlumaczenie; wspanialy sprzedawca, otrzymalem zaciski szybko, jednak waza 56 gr nie jak napisane w aukcji 44gr dzieki quick delivery, partly defective, but replaced promptly. grade A. tlumaczenie: szybka dostawa, czesciowo zdefektowane, ale zamienione szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 U mnie waga poniżej 50g - nie mam dokładnej wagi. ''Częściowo zdefektowane'' - coś czuje że chodzi o moje zaciski... 56g ważą z tytanowymi zakrętkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.