Skocz do zawartości

[rower] Merida matts v-200

bts

Rekomendowane odpowiedzi

czołem ;) posiadam rower merida matts v-200, specyfikacje można znaleźć tu, niestety zupełnie nie orientuje się w wadze komponentów ;) a chciałbym zrzucić z niego chociaż te 0,7 (waży 13,7 kg). Czy ktoś mógłby mi wskazać komponenty, które mogę wymienić niewielkim kosztem, aby uzyskać te kilkaset gram? z góry dzięki, pozdro ;)

Heh na fotce faktycznie xt jest ;x szkoda że tylko na fotce :D a tak btw - w praktyce on jest ciemniejszy, nie taki bezpłciowy szary... :D

Dzięki za rady, oponki i dętki dopisane do todo... a amorek... gila waży 2,1 kg, a przymierzałem się do zakupu epicona (właśnie - przy okazji - czy to dobry wybór w tym przedziale cenowym?), a on waży tyle samo ;x

Ale idąc dalej, z 3 stow na odchudzanie jeszcze trochę zostało - co jeszcze mogę wymienić?

a amorek... gila waży 2,1 kg,

No way! Moja Gila Plus SL wazyla prawie 2.8 kg, kolegi zwykla Gila 2.4 kg, RST Capa ze skokiem 75 mm, bez tlumika i goleniami chudymi jak SID wazyla tez 2.4 kg. Jak kupowac amor to raz, a porzadnie, nazbieraj na cos dobrego, bo Epicon to taki polsrodek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...