Sel Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam, czy sklep: http://www.cyklista.skonet.pl/serwis.htm prowadzi solidny serwis widelcow manitou ? Musze niestety mojego R7 zaniesc Znacie moze jakies inne ?
heavy_puchatek Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 Na pewno manitou zajmie się chętnie Krajek przy Bulwarze Ikara i Probike na Pięknej a tak to nie wiem Poza tym w harfie pewnie ci to zrobią jak wszystko (mam na myśli oczywiście pana Szczepana ) Ja bym poszedł tam gdzie można się konkretnie umówić, długo nie czekać i nie zapłacić za dużo ale to już musisz się sam dowiedzieć
Nawrotek Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 Podłączam się pod pytanie Sel jak wybierzesz gdzie, to daj cynk i powiedz jak Ci to zrobili
wildix Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 w harfie tego nie zrobią, byłem świadkiem jak wysłali gościa z mańkiem do wigwamu,
Sel Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Napisano 27 Sierpnia 2008 Cyklista robi i ma chyba taniej od Krajka
pdobrzan Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 Z dosyć wiarygodnego źródła wiem że Cyklista na Pilczyckiej robi manitou bardzo dobrze jeśli nie najlepiej we Wrocku i stosunkowo tanio, mogę śmiało polecić.
Sel Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Napisano 27 Sierpnia 2008 Dlatego tam pojade na 99% bede musial sie tylko umowic zeby w ciagu 1 dnia mi zrobili (mam nadzieje ze sie bedzie dalo ;P).
Szoppers Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 Ale rozumiem ze moowicie o "nowej" ekipie Cyklisty? Wlasciciel zmienil sie jakis niecaly rok temu zdaje sie.. Ps. Sel co jest? kupiles uszkodzona noowke? czy cos z uzywka nie tak?
Sel Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Napisano 28 Sierpnia 2008 Nie uszkodzony a widelec ktory nie widzial serwisu od 2 lat czyli od nowosci Juz ze sprzedawca rozmawialem i koszt serwisu na pol
Szoppers Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 2 lata nie widzial serwisu? phi tez mi cos.. ale skoro placi polowe to warto skorzystac.. daj znac jak juz go zrobisz to przyjade obejrzec jak sie sprawuje bo swoja droga to dawno cosik nie jezdzilem.. po szklarskiej tylko imprezy i kursy.. potem choroobsko mnie rozlozylo i tak jakos wyszlo.. :>
Sel Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Napisano 28 Sierpnia 2008 Oki Teraz wrzesien juz bedzie takze mi tylko pewnie zostana weekendy na rower
ATT Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja tam tylko dorzucę linka do tematu z zeszłego roku gdzie się wypowiadałem http://www.forumrowerowe.org/serwis-amorty...tou-t30769.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.