Skocz do zawartości

[Gliwice] Wyjazd na Mase Krytyczana

Gary

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no i gra jakby cos to dzwoncie 608 03 40 13 ja jestem na 100% chyba ze predzej bedzie koniec swiata

do jutra

Napisano

hehe no niestety tempo mogę nadawać na mase i z masy, ale już na samej masie będziemy konkretnie odpoczywać...;p Ten październik przemyśle, zobaczymy zobaczymy...:D

PS. Jak coś to brać szose czy MTB? :P Tak w ogóle to raczej zrobie tak jak ostatnio tzn. jadę do Gliwic samochodem a potem ogień...:thumbsup:

Napisano

Mam lampki mam ale w piatki szkołe koncze o 15 i nie zdąrze do Gliwic...Chyba ze wpadne na Gliwice na 17, a później razem pociśniemy na Katosy, mysle ze w 45min. możemy to obrócic...;p

• 4 tygodnie później...
Napisano

Ja bym wpadł ale nie mam lampek, po za tym jaką mieliście ostatnio średnią prędkość? B) Wraca ktoś potem rowerem do Gliwic czy kończycie na piwie i powrocie pociągiem? Ja czym bym nie jechał zawsze trzeźwy muszę być ;]

Napisano

wskakujesz w środek peletonu i lampki Ci nie potrzebne B) wiec się nie wykręcaj ;), ja też wpadnę, co do tempa to mi to jest obojetne , rzygawiczne jest w sam raz, myślę ze wracamy na roweruch panowie???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...