Skocz do zawartości

[Gliwice] Wyjazd na Mase Krytyczana

Gary

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kto chetny na wycieczke na mase krytyczna do katowic z gliwic

godzina wyjazdu w piatek (29.08 ) jeszcze do ustalenia

kto chetny ?? Piszczie to sie umowimy co do godziny i gdzie

Napisano

nie wiem o ktorej ruszyc zeby dojechac na miejsce ok 15:30 chyba ze sie dojedzie w godzine ktos juz moze jechal ?

nax napraw kolano i poprowadzisz szybkiego powrotu do zdrowia

Napisano

z Zabrza (centrum) spokojnie godzina wystarczy, do tego kilkanascie minut na Gliwice-Zabrze.

ja tam zobacze jak bedzie przed piatkiem, ale chyba zaprosze na MK dwie dziewczyny, wiec moje tempo moze spasc =P

Napisano

Ostatnio powiedziałem, że więcej nie pojadę na MK, ale zobaczymy może coś się polepszyło.

Też się piszę na ten pociąg ;)

Napisano

ja proponuje zbiorka na placu krakowskim o 15:30

to kto chetny tylko na 100 %

Ps Raptor ty paluchow nigdzie nie wkladaj !!!

Napisano
Ostatnio powiedziałem, że więcej nie pojadę na MK, ale zobaczymy może coś się polepszyło.

Też się piszę na ten pociąg :wallbash:

tak, wiele osob mowilo podobnie, widzac rowerzystow (glownie mlodziez) pajacujacych na chodnikach, czy traktujacych to jako okazje do blokowania Katowic.

jednak zamiast uciekac - lepiej zwrocic uwage.

zwlaszcza, ze ostatnio juz tego nie ma i mam nadzieje, iz uda nam sie ten stan rzeczy utrzymac.

Napisano

dobry

co prawda jestem z kato ,ale do szkoły jeżdżę do gliwic

generalnie na szosówce schodzi szybkim tempem 1.10 ..może 1.15 min

więc nA górale średnim tempem conajmniej półtorej godziny ..a dobrze mieć te 15 minut zapasu

btw. coś sie zmieniło ? masa zazwyczaj była koło 18

oi

• 2 tygodnie później...
Napisano

wiem ze jest duzo czasu jeszcze ale kto sie wybiera na mase krytyczna do katowic we wrzesniu 26.09 godzina 17.20 teatr wyspianskiego

wyjazd z gliwic ok 16 ale to jeszce do ustalenia

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kurcze wpadłbym...Może jak się uda to zwolnie sie z ostatniej lekcji w szkole podskocze na Gliwice samochodem z rowerkiem i stamtąd już z Wami polece...;)

Napisano

ja też , prośba jeśli macie na zbyciu lampke przednia chętnie przyjme bo na bocialarke z allegro bende musiał troche poczekac ;) pozdr, DC

Napisano

Potwierdzcie swoją obecność na krakowskim jutro o 16, bo jak Was nie bedzie a ja się pofatyguje to moze być ciężko:)

PS. Gary jak coś wyślij mi na PW swoj nr tel :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...