Fifi Napisano 26 Sierpnia 2008 Napisano 26 Sierpnia 2008 Hej. Od razu przejdę do rzeczy. Mam zamiar kupić piastę na tył, chciałem kupić najnowszego XTka ale opinie mnie odstraszyły i znalazłem taką oto piastę: http://www.allegro.pl/item417386474_piasta...tchey_zero.html Czy ktoś ją posiada, bądź zna opinie na temat tej piasty? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Filip PS, ma ktoś opinie o tym systemie Zero?
e9matic Napisano 26 Sierpnia 2008 Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam Cie ponownie. Bylem uzytkownikiem piast Ritchey ZERO. Ale przez PM sie chyba nie dogadalismy Mianowicie, te piasty sa standardowo w 3 wersjach Comp Zero, Pro Zero i WCS Zero. Ja mialem Compy, byly nieciekawa propozycja... Co do XTkow, jakos odstraszylo mnie nowe mocowanie na Center Lock, imho wydaje sie malo przekonywujace Dlatego zakupilem piasty na 6 srob 32 otw , model M756. Nie moge o nich mowic ze sa super, poniewaz mam je od 3 miesiecy. Jak na razie teren/szosa sprawuja sie bardzo dobrze
arbike Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Witam! Potrzebuje opinii na temat tylnej piasty ritchey zero pro. Mial ktos stycznosc z tym wynalazkiem?
Bula Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Ja miałem. Jeździłem na niej ok 1,5 roku, obecnie dalej jeździ na niej znajomy. Byłem bardzo zadowolony. Jak sama nazwa wskazuje: Zero Hub - zero problemów, zero kłopotów
Arni_King Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 W sumie też się przyłączę ponieważ u mnie nie ma z nimi żadnych problemów ani na tyle ani na przodzie. Pozdrowerek ALL
panYanek Napisano 20 Maja 2009 Napisano 20 Maja 2009 Drodzy forumowicze Piasta dobra swoją drogą ale po miesiącu użytkwania coś bębenek szwankuje. Potrzebował bym pomocy i porady jak go zdemontować bo coś mi wię wydaje że do prostych rzeczy to nie należy a serwisu potrzebuje Z góry dzięki za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.