Skocz do zawartości

[piasta]Ritchey Zero

Fifi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Cie ponownie. Bylem uzytkownikiem piast Ritchey ZERO. Ale przez PM sie chyba nie dogadalismy :D Mianowicie, te piasty sa standardowo w 3 wersjach Comp Zero, Pro Zero i WCS Zero. Ja mialem Compy, byly nieciekawa propozycja... Co do XTkow, jakos odstraszylo mnie nowe mocowanie na Center Lock, imho wydaje sie malo przekonywujace ;) Dlatego zakupilem piasty na 6 srob 32 otw , model M756. Nie moge o nich mowic ze sa super, poniewaz mam je od 3 miesiecy. Jak na razie teren/szosa sprawuja sie bardzo dobrze :)

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Ja miałem. Jeździłem na niej ok 1,5 roku, obecnie dalej jeździ na niej znajomy. Byłem bardzo zadowolony. Jak sama nazwa wskazuje: Zero Hub - zero problemów, zero kłopotów :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Drodzy forumowicze :) Piasta dobra swoją drogą ale po miesiącu użytkwania coś bębenek szwankuje.

Potrzebował bym pomocy i porady jak go zdemontować bo coś mi wię wydaje że do prostych rzeczy to nie należy a serwisu potrzebuje :D

Z góry dzięki za odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...