ukaniex Napisano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 20.08 odebrany wreszcie... rower składany przez... 2 lata. Wiele części się zmieniło w tym czasie lecz dopiero teraz zaczął jeździć. Brake: (Front) (Hamulec Przedni): SH BR-M535 Brake: (Rear) (Hamulec Tylny): SH BR-M535 Cassette (Kaseta): SH CS-M770 Chain (Łańcuch): SH CN-HG93 Crankset (Korby): SH FC-M582 Derlr. (Front) (Przerzutka przednia): SH FD-MC17 Derlr. (Rear) (Przerzutka tylna): Fork Front (Amortyzator): Manitou R7 Super Click-It 2006 100mm Frame (Rama): Kross A6 17' Grips (Gripy): Stelaz Cris-Cross Handlebar (Kierownica): Race Face Next Sl Flat Pedals: (Pedały): Accent Lithium Seat: (Siodło): San Marco SKN Seatpost (Sztyca): Smica Lite PRO 27,2mm 350mm Shifters (Manetki): SH SL-M770 Stem (Mostek): Smica Lite PRO 31,8mm 90mm Tire Front (Opona Przednia): CST Tire Rear (Opona Tylna): CST Tubes (Detki): ? Wheel Front (Kolo Przednie): -Hub (Piasta): SH FH-M525 -Rim (Obrecz): Mavic X717 32h V -Spokes (Szprychy): DT Champion -Nipples (Nyple): Pillar Red Wheel Rear (Kolo Tylne): -Hub (Piasta): DT 370 -Rim (Obrecz): Mavic X717 32h V -Spokes (Szprychy): DT Champion -Nipples (Nyple): Pillar Red Z czasem wymienię obręcze na ZTR Olympic ze względu iż te mi się... nie podobają. Opony ,rama i amortyzator również polecą [najszybciej pewnie opony ]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 po co w kołach pod tarczę obręcze na felgę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 dziwne wrazenie zrobil na mnie ten rower...czesci niektore b fajne ktore z pewnoscia beda sluzyly kupe czasu ale uwagi mam takie: -nie lepiej amor 80mm? z ta 100 wyglada delikatnie mowiac dziwnie -z tym frezowanym bokiem obreczy to fakt ... ale pewno dlatego ze nie wiedziales na co ci kasy styknie wiec rozumiem jak wagowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Obręcze pod V gdyż... sam do końca nie wiedziałem co mi jest potrzebne dlatego wziąłem na zapas takowe jednak jak napisałem wymienię je niedługo. Amortyzator jak i rama będę w okresie zimowym wymieniane więc bez obaw. Wagowo... dokładnie nie wiem ale z wagi domowej wynika ,że coś koło 12kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.