Ceber Napisano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam właśnie skłaniam się do nabycia moich pierwszych butów do SPD. Przeszukując forum i wszelkiej maści fora internetowe + sklepy, skłaniam się do zakupu butów Six Six One Expert z 2007 roku. oto i one : http://allegro.pl/item418761179_buty_661_e..._wyprzedaz.html i tutaj nasuwa się moje pytanie czy to są dobre buty ? ( jako pierwsze ) czy ktoś miał z nimi jakąś styczność ? , te miałem okazje przymierzyć w sklepie i nie było źle mierzyłem jeszcze jakieś shimano ale nie pamiętam jakie za modelem Expert 661 przemówiła do mnie cena mianowicie 190 PLN ale sprzedawca od razu zasugerował iż istnieje jak on to określił "coś się wymyśli" sądzę, że około 160 zł za nie zapłacę i właśnie dla tego zwracam się do Was Drodzy Forumowicze jak oceniacie te buty ( czy te 2 rzepy dobrze będą trzymały stopę ? ) a może polecacie coś innego, na zakup mam jeszcze jakiś czas - do piątku no może soboty więc chwile mam. A także moje pytanie dotyczy czym sie kierować przy wyborze a przede wszystkim przy dopasowywaniu butów. Zastanawiałem się jeszcze nad modelem: http://allegro.pl/item415095615_buty_shima..._inne_r_43.html Ze zniecierpliwieniem czekam na opinie. Pozdrawiam Ceber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinker Napisano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 witam w kwestii zapięcia butów, Shimano wygląda trochę lepiej - 3 rzepy powinny lepiej trzymać stopę w bucie oczywiście z dwoma rzepami nie powinno być tragedii sporo zależy też od jakości samych rzepów - ja swoje buty Time Aspen używałem przez kilka lat i rzepy do samego końca były bez zarzutu nigdy nie używałem butów Six Six One ani Shimano, więc nie wiem, które są lepsze tydzień temu "przesiadłem" się do butów Specialized i jestem bardzo zadowolony zobaczymy co będzie za rok ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.