Bagno Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam serdecznie, Czy ktoś orientuję się gdzie w mieście można obejrzeć/zakupić dobry rower szosowy. Pozdrawiam.
Bagno Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Napisano 21 Sierpnia 2008 Heh, no właśnie nie wiem ile na pierwszą szosę trzeba dać bym był zadowolony. 3000zł starczy?
heavy_puchatek Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 W SSC na Szybkiej na pewno, mają niezłe okazje czasem. W tamtym roku oferowali mi treka 1000 za 1800zł (tyle że trzeba pokazać licencję) albo jakoś 2100bez, rowerów w różnych rozmiarach do przymiarki jest trochę (co ważne bo szosówek nigdzie nie ma) ale to są same treki
mekp Napisano 26 Sierpnia 2008 Napisano 26 Sierpnia 2008 obok hardy na ja Witolda jest.... Jakis sklep to maja tam forty...
Michaelg Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 Witam, mam pytanie czy w niedziele jest gdzieś giełda rowerowa gdzie można kupić też używane rowery miejskie, oldschoolowe itp ??
hudy Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 Targ przy starym młynie przy skrzyżowaniu Brucknera i Krzywoustego - przy centrum handlowym Korona. Czasem można spotkać prawdziwe cudeńka , a czasem i smutne rzeczy. Na przykład całkiem zadbany Klein na ultegrze z karbonową korbą Truvativa za 2500 :/ Za 1800 Trek na pełnej Ultegrze. No, ale raczej pewne, że kradzione przy tych cenach. Ale fajne oldschoole i miejskie rowery da się znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.