alghar Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Co sądzicie o i- drive GT ? , wady , zalety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweu Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Z tego co słyszałem to to połączenie - "dog bone" podobno lubi sie łamać i swego czasu były dostępne tytanowe zamienniki. Poza tym > http://www.rower.com/porady-gt-i-drive.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To był Flexbone. Dogbone jest sztywny i się nie łamie, dlatego teraz tylko jego stosują. Pisałem już na forum kiedyś o zaletach i wadach swojej ramy (I-Drive 5 z 2007.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Chodzi mi o nowsze wersje i - drive np . 5 , iso drive z schwinn-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Przecież napisałem, że mam I-Drive 5 z 2007... To najnowsza wersja, stosowana także w tegorocznych modelach. A system Schwinna jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweu Napisano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 To był Flexbone. Dogbone jest sztywny i się nie łamie, dlatego teraz tylko jego stosują. Racja bodziekk. Mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.