Skocz do zawartości

[amortyzator] nowy XCM czy używany JUDY SL

sowix1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

raczej chciałbym amortyzowany - na wadze mi nie zależy a okres 7 miesięcy to dość długo. Chyba nie są te podane amortyzatorki aż tak okrutne żeby były gorsze od sztywniaka

Napisano
a czemu odrzuciles ten pomysl z dospawaniem rury do MZ Comp skoro nie zalezy ci na wadze?

bo nie chce mi się z nim biegać i kombinować. Byłem u jednego spawacza mieszkającego niedalek mnie i krzyknął za taką usługę 30 zł

Napisano

Ja bym najpierw zobaczył, czy bomber pracuje lepiej od wymienionych w temacie amorów, a potem zdecydował :P Od XCM na pewno lepiej, to mogę zagwarantować :) Jak Suntour - to tylko XCR w tej cenie.

Napisano

Zaraz zaraz to chcesz wymienić lepszy według ciebie amor na gorszy? Pozwolę sobie zacytować z innego tematu:

a co do tego że XCR jest lepszy to niech sobie wsadzą tą opinię w buty, bo jeździłem też na XCR i nie ma nawet co próbować porównań.

Więc jak jeździłeś na tym XCRze czy nie? Bo XCM jest w hierarchii jeszcze niżej.

Napisano
Zaraz zaraz to chcesz wymienić lepszy według ciebie amor na gorszy? Pozwolę sobie zacytować z innego tematu:

Więc jak jeździłeś na tym XCRze czy nie? Bo XCM jest w hierarchii jeszcze niżej.

Tak, tylko nie mam porównania z judy sl

a na 7 miesięcy to mi raczej rybka - szukam czegoś taniego, a potem się przymierzam do kupna RS Tory 289

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...