sowix1 Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 Mam pytanie- zakładałem poprzedni temat odnośnie zbyt krótkiej rury sterowej w moim MZ Comp i po przemyśleniu doszedłem do wniosku, że na kilka miesięcy chciałbym kupić jakiś zastępczy amorek - mam tylko pytanie który wybrać: Nowego XCM'a z blokadą- http://www.allegro.pl/item418508642_sr_sun...okada_m_08.html czy tego za 200 zł - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=420591997
sowix1 Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Napisano 20 Sierpnia 2008 raczej chciałbym amortyzowany - na wadze mi nie zależy a okres 7 miesięcy to dość długo. Chyba nie są te podane amortyzatorki aż tak okrutne żeby były gorsze od sztywniaka
fallout Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 Najtańszy i w miarę działający Suntour to xcr l.o, wydawanie kasy na niższy model od niego uważam za stratę kasy.
c1ach Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 Oczywiście tylko z tych dwóch XCM to dziadostwo na masową skalę.
Mandakun Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 Na allegro możesz kupić XCR'a za 150 zł. Jeździłem na nim kilka lat i za taką kasę to chyba najlepszy (nowy) widelec jaki możesz mieć.
tobike Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 a czemu odrzuciles ten pomysl z dospawaniem rury do MZ Comp skoro nie zalezy ci na wadze?
sowix1 Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Napisano 21 Sierpnia 2008 a czemu odrzuciles ten pomysl z dospawaniem rury do MZ Comp skoro nie zalezy ci na wadze? bo nie chce mi się z nim biegać i kombinować. Byłem u jednego spawacza mieszkającego niedalek mnie i krzyknął za taką usługę 30 zł
c1ach Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja bym najpierw zobaczył, czy bomber pracuje lepiej od wymienionych w temacie amorów, a potem zdecydował Od XCM na pewno lepiej, to mogę zagwarantować Jak Suntour - to tylko XCR w tej cenie.
Schwefel Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 Zaraz zaraz to chcesz wymienić lepszy według ciebie amor na gorszy? Pozwolę sobie zacytować z innego tematu: a co do tego że XCR jest lepszy to niech sobie wsadzą tą opinię w buty, bo jeździłem też na XCR i nie ma nawet co próbować porównań. Więc jak jeździłeś na tym XCRze czy nie? Bo XCM jest w hierarchii jeszcze niżej.
Nawrotek Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 ja bym wziął judy sl xcr fakt fajnie pracuje, ale na asfalcie Lekkie błoto, trochę wody i się sztywniak robi xD
nikodem Napisano 21 Sierpnia 2008 Napisano 21 Sierpnia 2008 judy sl jakiś zapalony forumowicz go używał i polecał
sowix1 Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Napisano 24 Sierpnia 2008 Zaraz zaraz to chcesz wymienić lepszy według ciebie amor na gorszy? Pozwolę sobie zacytować z innego tematu: Więc jak jeździłeś na tym XCRze czy nie? Bo XCM jest w hierarchii jeszcze niżej. Tak, tylko nie mam porównania z judy sl a na 7 miesięcy to mi raczej rybka - szukam czegoś taniego, a potem się przymierzam do kupna RS Tory 289
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.