Skocz do zawartości

[amortyzator przód] zimowa cena reby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

tak, jak w temacie. pamięta ktoś na jakim poziomie kształtuje się cena reby sl w zimie. bo nie wiem, czy kupować teraz na wyspach, kiedy tu jestem, czy poczekać i kupić w polsce, kiedy będzie taniej i nie będzie większej róznicy w cenie.

pozdrawiam

Napisano

ja kupiłem teraz, nie sądzę, żeby cena spadła, jedynie zapasy się skończą... swoją Rebę SL zamówiłem przecenioną o 1/3. szczerze mówiąc grzebałem sporo po tych sklepach internetowych i była to największa promocja, SL w ogóle jest bardzo mało.

Napisano

A co myślicie o wersji na 2009 rok ? Właśnie planuje zakup reby i nie wiem czy czekać na jakieś promocje rocznika 2008 czy kupić 2009 za 1250 zl ( oczywiście wersja SL ).

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mi Rebę SL w USA kupiła siostra i ją stamtąd przywiezie. Wyszło niecałe 380 $ bo przesyłka na terenie USA gratis, także wydaje mi się, ze sie opłacało. Aha wersja pod 29", którą w Polsce w najniższej cenie widziałem po 1500 zł, a w uk ok 310 funtów.

Napisano
ale dolar niespodziewanie skoczył ;)

Mam wrażenie że to mało niespodziewane było. Na jaki kurs liczyłeś?

W Polsce.

Euro idzie w dół. Ceny w Polsce też są coraz lepsze i korzystniejsze.

Pozdrawiam

No faktycznie euro spada w tempie galopującym. Szczególnie że ostatni miesiąc to +20gr.

Okazyjne ceny w polsce były spowodowane importem plecakowym który był nakręcany niskim kursem euro/dolara. Kurs zarówno euro jak i dolara skoczył także nie spodziewał bym się w tym roku super zimowych obniżek w stosunku do środka sezonu gdzie waluta była rekordowo niska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...