Elo78 Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam , moja kolekcaj części do roweru stała sie na tyle duza iż zaczeło to przeszkadzac wspólokatorom i zamiast meczyć sie na allegro gdzie 7 osób obserwuje , nikt nie kupuje jest bez sensu. Pytanie jest takie gdzie jest giełda w poznaniu gdzie moge sobie przyjsc jako człowiek z ulicy inormalnie stanac ze stoliczkiem , czesciami i sie tego pozbyć? na razie przychodzi mi do głowy stara rzeżnia ale nie wiem czy nie trzeba tam umiescic jakies opłaty , będe wdzięczny za jakomkolwiek pomoc.
kubaphoto Napisano 19 Sierpnia 2008 Napisano 19 Sierpnia 2008 Giełdyv rowerowej w poznaniu nie ma. w starej rzeźni trzeba dac opłate kiedyś było 15zł za weekend ale nie wiem ile teraz jest. Mozesz tez umieścic na forum jakies ogłoszenia tzn co masz na sprzedaż moze ktos bedzie zainteresowany. Pozdrower kuba
Mad Max Napisano 26 Sierpnia 2008 Napisano 26 Sierpnia 2008 Znajomy mi mówił że też na giełdzie samochodowej widuje ludzi którzy sprzedają rowery i części, ale oni mają tego większe ilości...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.