kusak Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 cześć! czy te golenie: http://allegro.pl/item415259073_marzocchi_...enie_gorne.html podejdą do Z1 wedge z 2003 roku? czy tłumiki i korki wejdą, czy rozstaw jest taki sam? pozdro
bodziekk Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 Korki i tłumiki powinny pasować. Rozstaw raczej też się nie zmienił, ale tutaj nie jestem już taki pewny. Nie wiem, czy będą dobre na długość - to zależy od skoku i od tego, czy masz długie ślizgi, czy krótkie. Od 2003 Marzocchi stosuje krótkie ślizgi z długimi goleniami, więc te by byly za krótkie. Ale Wedge jest dziwnym modelem, więc tam może być inaczej.
kusak Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Napisano 18 Sierpnia 2008 długosc goleni jest taka sama, to na pewno porownalem fotki i wyglada wszystko tak samo, tylko ze w wedge są dziury przy korkach a tam ich nie ma, wiec wizualnie są takie same
bodziekk Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 W Wedge '03 kształt korony jest też inny - bo takie jak ta na Allegro często strzelały. Jeśli jesteś pewny długości, możesz poprosić o zmierzenie ich rozstawu - z zewnątrz albo wewnątrz i zmierzyć oryginalne golenie od Wedge'a. A po co ci w ogóle te golenie?
kusak Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Napisano 18 Sierpnia 2008 pękły mi stare i taniej mi wyjdzie reanimacja starego amorka niż kupno nowego chyba poproszę o sprzawdzenie rozstawu wewnątrz, dzieki za pomoc
Morf99 Napisano 19 Sierpnia 2008 Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja chciałem się dowiedzieć jak w tych goleniach jest mocowana sterówka, czy na śruby czy po prostu nabijana/zgrzewana ?
kusak Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Napisano 19 Sierpnia 2008 sterówka jest zgrzewana/prasowana/nabijana
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.