Skocz do zawartości

[golenie] marzocchi 30 mm

kusak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Korki i tłumiki powinny pasować. Rozstaw raczej też się nie zmienił, ale tutaj nie jestem już taki pewny. Nie wiem, czy będą dobre na długość - to zależy od skoku i od tego, czy masz długie ślizgi, czy krótkie. Od 2003 Marzocchi stosuje krótkie ślizgi z długimi goleniami, więc te by byly za krótkie. Ale Wedge jest dziwnym modelem, więc tam może być inaczej.

Napisano

długosc goleni jest taka sama, to na pewno

porownalem fotki i wyglada wszystko tak samo, tylko ze w wedge są dziury przy korkach a tam ich nie ma, wiec wizualnie są takie same ;)

Napisano

W Wedge '03 kształt korony jest też inny - bo takie jak ta na Allegro często strzelały.

Jeśli jesteś pewny długości, możesz poprosić o zmierzenie ich rozstawu - z zewnątrz albo wewnątrz i zmierzyć oryginalne golenie od Wedge'a.

A po co ci w ogóle te golenie?

Napisano

pękły mi stare i taniej mi wyjdzie reanimacja starego amorka niż kupno nowego ;)

chyba poproszę o sprzawdzenie rozstawu wewnątrz, dzieki za pomoc

Napisano

Ja chciałem się dowiedzieć jak w tych goleniach jest mocowana sterówka, czy na śruby czy po prostu nabijana/zgrzewana ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...