Misiek102k Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Jaka jest różnica w napinaczu ISCG a BB ... bo nie wiem jaki kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Różnica jest w mocowaniu. Jak masz w ramie mocowanie w standardzie ISCG to taki kup, w przeciwnym przypadku zostaje ci mocowanie pod suport (BB) lub dokupienie przejściówki na ISCG http://www.bikesquad.pl/product_info.php?c...products_id=935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek102k Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ale ja nie wiem jakie mam mocowanie. Jak to rozróznić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Pierwsza rama na jaką trafiłem na Allegro z ISCG Wiem, że może słabo widać, bo białe na białym tle, ale wokół mufy suportu jest taki kołnierz z otworami montażowymi - to właśnie jest pod ISCG. A pod typowy napinacz pod BB, jest zwykła rama, której mufa kończy się bez żadnego kołnierza, np.: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.