jacekkoz Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam, wybieram się na parę dni na rowerek w Beskid Niski. Chcę zacząć jazdę z Komańczy a skończyć w Krynicy. Czy ktoś może poradzić trasę? Chodzi mi o to żeby uniknąć ciągłego noszenia roweru i jazdy asfaltami. Ciężko jest wyznaczyć drogę patrząc tylko na mapę. Myślałem o dwóch wariantach 1. Czerwony Główny Szlak Beskidzki 2. Albo szlak graniczny. Przydadzą się też jakieś schroniska po drodze. Wszak trzeba gdzieś spać. Nie ukrywam, że fajnie by było przejechać się trasą transcarpatii która prowadziła między tymi miejscowościami. Niestety nigdzie nie mogę dostać tych map z lat poprzednich. Może ktoś ma i może podrzucić skana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Z tego co pamiętam to TC w poprzednich edycjach trasa przebiegała tak jak szlak czerwony (przynajmniej na pewno było tak z Krynicy do Krościenka a potem Rabki). Dopiero chyba od zeszłego roku zmienili prawie całą trasę.... Na stronie z poniższego linku można zobaczyć tylko "orientacyjnie" jak przebiegała trasa w edycjach z poprzednich lat: http://www.transcarpatia.pl/php/index.php?s=32&l=pl (na samym dole strony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 to zbyt "orientacyjnie" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.