MarcinDM Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam. Proszę was o pomoc ponieważ mam problem z wyborem korb na wielowypust (ISIS). suport mam i zastanawiam się nad 2 modelami korb: http://www.allegro.pl/item412836656_pancer...iszczalne_.html - korby "Octane one" http://www.allegro.pl/item414586974_korba_...t_howitzer.html - korby "Truvativ" Moje pytanie to ktore korby bardziej mi polecacie? Ważę 90 kilo i jeżdżę w Dircie. Chce mocnych korb i moge na nie wydać do 160 zł. Proszę o podpowiedź lub zasugerowanie mi jakiegos innego modelu - lepszego niż 2 przedstawione. Pozdrawiam Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek92 Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zdecydowanie Truvativ Hussefelt. Z tych dwóch, w tym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinDM Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nie pokrzywie jej? i czy moge ją eksploatować na supporcie z wew. łozyskami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek92 Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Wątpię żebyś był w stanie ją pokrzywić - nie bez powodu Truvativ cieszy się opinią PANCERNEGO mechanizmu korbowego. A co do suportu - niestety nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinDM Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Aha i kolejne pytanko mam Co sądzicie jakbym załozyl korby na kwadrat? jakieś duro lub coś ? jak to będzie sie sprawowało i czy tego nie pokrzywie ? przykładowo jakbym założył jakiś suport (offtopic teraz pojade:D) Truvativa za 60 zł i jakieś dobre korby duro na kwadrat. Czy to sie spisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek92 Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja mam kwadrata i zakładać będę takie korby jak pokazałeś tyle że za 99zł, a nie 160 Raczej wszystko będzie grało (przynajmniej u mnie) Duro bym nie zakładał - wszyscy mi je odradzali - jednak co Truvativ to Truvativ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Kwadrat to już przeżytek, no jeszcze zostaje RF Turbine ale to wyjątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.