Gość Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 jakie są wasze doświadczenia z mieszania napędu. myślę, że wszystko działa ok. u mnie mam teraz korbę truvativ, łańcuch hg73 i kasetę sram 980, działa wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja mam kasetę Sram 5.0 (8 rzędów, starszy rocznik, bodajże 04/05), korba Alivio 06 i łancuch HG93 (XT) i wszystko ładnie gra. Nieco ciszej niż z łańcuchem HG50 (Alivio). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Kaseta Alivo (8 rzędów) łańcuch pc48, korba Truvativ Xflow, wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaJeTaN Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Łańcuch hg73 korba truvativ stylo 3.3 i kaseta sram 980 i wszystko chodzi jak szwajcarski zegarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Łańuch IG90, kaseta SRAM 850R, korba Truvativ Firex (środkowa koronka alu z innej korby) - wszystko działa bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ja mam korbe Truvativ Stylo 3.3 Team, łańcuch X.0, kaseta Sram 9.0 i wszystko działa jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 W tym przypadku to w sumie nie można mówić o mieszaniu, bo wszystko wyszło z jednej farbryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 a ja mam korbe xtr kasete xtr i lancuch xtr i wszystko dziala wysmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmash Napisano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 dziwne ale prawdziwe, kaseta sram 5.0 i lancuch PC-971 oraz t. przerzutka x9 i dzialalo ale dosc wolno myslalem ze tak ma byc, po zmiania lancucha na shimano HG53 ekstremalnie szybka zmiana biegow i nic nie skacze. Wiec teraz mam uraz do lancuchow srama-a. zobaczymy co przyniensie zmiana kasety na xt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 kultura pracy: pg970+pc59+korba lx h2+przerzutka sram 7.0 ok pg970+pc59+korba lx h2+przerzutka shimano lx tragedia pg970+pc59+korba lx h2+przerzutka shimano xt srednio kaseta xt+lancuch xtr+korba lx h2+przerzutka xt prawie ideal w moim przypadku jeszcze taka sprawa - im bardziej namieszane tym naped szybciej sie zuzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 22 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 kaseta XT ( 8 rzędów ) + łańcuch sram PC870+ t. przerzutka Sram X7 + korba Accent Sonora+ p.przerzutka XT. Tył prawie ideał, a przód- cóż mogłoby być lepiej. BTW- ma ktoś bardzie pomieszany napęd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Korba truvativ, łańcuch xt, kaseta sram... bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Korba Truvativ, kaseta Sram, przerzutki Shimano, łańcuch LX i spinka Sram... w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.