KtośTam Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 Jeśli wybierasz się pojeździć rowerem po mieleckim lesie lub po szosie, jeśli jedziesz sam lub w grupie i szukasz towarzystwa, to wpisz kiedy, gdzie i po jakiej trasie. Wpisywać można tu, a można też tu: Mieleckie ustawki rowerowe Wspólnie jeździ się ciekawiej :-) No dobra, wyszło że KtośTam to klon Rowerex'a (a raczej odwrotnie ;-), którego to nicka zablokowałem sobie na początku roku wpisując głupoty zamiast adresu email - teraz użytkownik Rowerex nie ma autoryzacji. Przy okazji ostrzegam, że moje trasy bywają długie i trudne ;o))
KtośTam Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Napisano 16 Sierpnia 2008 Niedziela 17-08-2008 g.8:30 Skrzyżowanie Kwiatkowskiego i W.Polskiego (koło zarządu strefy) Chętni? Oj nie sądzę - o tej porze to się śpi - no to miłych snów ;o)
Szalony Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 O 8.30 w niedzielę spać? ... Wczoraj o 5.30 to do Tarnowa wyruszyłem rowerkiem
afly Napisano 28 Sierpnia 2009 Napisano 28 Sierpnia 2009 Jeżeli chodzi o jakieś ustawki to zapraszam na to mieleckie forum http://www.forum.madbikers.mielec.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.