Milamber84 Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam. Szukam osób, z którymi można by zorganizować jakieś wypady bliższe lub dalsze po asfaltach i bezdrożach. Pozdrawiam
tobek Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 No witam Jestem z Mysłowic, preferuje intensywne krótkie treningi po szosie. Jak na razie ;D Pisz ;]
TeD Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 Może by tak odświeżyć temat, który nawet nie rozwinął skrzydeł? Znajdą się tu jeszcze jacyś bikerzy/bikerki ;P z Mysłowic, lub okolic chętnych to wspólnych przejażdżek? Może uda się zorganizować jakąś zgraną ekipę na wspólne dłuższe wyjazdy czy treningi? Dużo widuje jeżdżących ludzi po Mysłowicach i to dość często, także nie BÓJCIE SIĘ
kamfan Napisano 19 Kwietnia 2009 Napisano 19 Kwietnia 2009 Jestem z Jaworzna, chetnie bym z kims pojezdzil jezdze xc i maratony
Sokol91 Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Hm ja jestem z Sosnowca,lubię jeździć na rowerze,ale teraz przechodzi remont wiec kiedyś tam można by się spotkać i pojeździć gdzieś
sitoo Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i całkiem nowy w Mysłowicach. Szukam kogoś z kim można by pojeździć. Jestem dostępny pod mailem. Mam nadzieje, że uda się zebrać jakąś fajną grupę rowerową. Pozdrawiam,
grucha777888 Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 siemanko ;] ja rownierz jestem nowy na forum ;] jestem z mysłowic ze Skotnicy koło BOnczyka ;] smigam troche na rowerku. jezdze na crossie . czasami nie mam zk im posmigac albo wybrac sie na jaksi weekend;] moje gg 3461550 a mail gryshie@o2.pl jakby co piszcie ;] preferuje jazde tak ok 20 - 25km/h ; ] a odcinki na jeden dzien to w zlaeznosci od czasu 60 - 120 km ; ] pozdrawiam ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.