djtomas Napisano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam! Krótka piłka. Co brać? - http://www.allegro.pl/item417228949_klocki...e_warunki_.html - http://arnik.home.pl/product_info.php?products_id=2281 POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 BBB są chwalone za skuteczność hamowania na suchym i mokrym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djtomas Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 ok, ale widze że oba produkty są od BBB POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 To i ja sie podłączę. Niedługo będę musiał wymienić okładziny w moich SD7. Czy myślicie, że okładziny XTRa będą dobre? Albo co byście polecali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyr Napisano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 nie mam coprawda avidow,a inne v'ki,ale uzywalem klockow xtr - skutecznosc bardzo dobra,ale zywotnosc krociotka. za to na zwyklych czarnych bbb skutecznosc minimalnie mniejsza niz xtr,za to zywotnosc o wieeeeeele dluzsza. stawiam na bbb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Corrateca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawellldef Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 To i ja sie podłączę. Niedługo będę musiał wymienić okładziny w moich SD7. Czy myślicie, że okładziny XTRa będą dobre? Albo co byście polecali? Witam ja mam osobiscie nowe brakei XT' 08 - za######ozo daja rade - jest tylko jedno ale.......... lekko brudza mi obrecz Mam obrecze - srebrne DH19. Zdaje sobie sprawe, ze chyba kazdy klocek (okladzina) jakos tam "brudzi" nie mam akurat aparatu aby pokazac fotki. Czy wyolbrzymiam sprawe czy jest ok??? Ale ogolnie polecam te okladziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 No tak, ale gdzie kupić same okładziny XT? Nie wiecie może jak wypadają BBB w stosunku do seryjnych RW2 Avida? Cena RW2 jest sporo wyższa niż BBB, czy nawet XTRów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djtomas Napisano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 moje RW2 szybko straciły skuteczność :/ teraz trzeba mocno ścisnąć przednią klamkę żeby stanąć na koło wezmę jakieś BBB pewnie do ok. 30zł za komplet na cały rower POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.