Skocz do zawartości

[lusterko] Jakie wybrać?

Pawel90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:D Chcę zakupić lusterko do mojjego roweru bo mam już dosyć skręcania głowy do tyłu gdy chce zmienić pas, skręcić itd :D na dłuższych trasach odczuwam ból szyji i postanowiłem z tym skończyć;) Tylko jest jeden problem:/ Mam rogi na kierze i nie chce ich ściągać bo bardzo wygodnie mi się z nimi jeździ tylko że nie znalazłem w zadnym sklepie lusterka montowanego na kierownicy tzn. obejmą czy czymś tylko wszystkie są przygotowane do montażu jak rogi :)(

Jeżeli ktoś z Was używa lusterka o które mi chodzi albo wie gdzie moge takie dostać to prosze niech napisze B)

pozdrawiam:D

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Napisano

a widział może ktoś gdzieś lusterko mocowane do amortyzatora? słyszałem, że coś takiego jest, kolega widział nawet takie zamontowane u jakiegoś rowerzysty.

nie mam możliwości zamocowania lusterka ani przykręcanego do kierownicy ani mocowanego w zaślepkę kierownicy z uwagi na specyficzne rogi w moim rowerze. szukam więc właśnie takiego jak napisałem.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

miałem ten sam problem , zamontowałem rogi do kiery i chciałem zamontować lusterko i pojawił się problem bo wkręcane w kierownicę kolidowało by z rogiem (hmmm jakoś ta nazwa heheh ) to zakupiłem prawe i teraz wisi pod kierownicą i wszystko ładnie widać a nic nie przeszkadza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...