Pawel90 Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam:D Chcę zakupić lusterko do mojjego roweru bo mam już dosyć skręcania głowy do tyłu gdy chce zmienić pas, skręcić itd na dłuższych trasach odczuwam ból szyji i postanowiłem z tym skończyć Tylko jest jeden problem:/ Mam rogi na kierze i nie chce ich ściągać bo bardzo wygodnie mi się z nimi jeździ tylko że nie znalazłem w zadnym sklepie lusterka montowanego na kierownicy tzn. obejmą czy czymś tylko wszystkie są przygotowane do montażu jak rogi ( Jeżeli ktoś z Was używa lusterka o które mi chodzi albo wie gdzie moge takie dostać to prosze niech napisze pozdrawiam:D
Pawel90 Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Napisano 15 Sierpnia 2008 a jest ono na tyle duże żebym widział dokładnie co się dzieję za mną?? Mógłbyś podać linka do takiego lusterka??
maciek3131 Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 http://www.rower.com.pl/index.php?main_pag...roducts_id=7920 cos takiego pasuje ? Czy takie właśnie niemożne byc ? Ja miałem juz 4 inne z czego 2 straciłem na samochodach a to kupiłem sobie to i męczę je juz ok 4 miesiące i nic , naprawdę świetne lusterko
accentinferno Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Ja nigdy bym nie założył lusterka ale jeżeli bym musiał to właśnie wybrał bym wkręcane w środek kierownicy lub takie malutkie zakładane na jeden z rogów.
marco1973 Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 a widział może ktoś gdzieś lusterko mocowane do amortyzatora? słyszałem, że coś takiego jest, kolega widział nawet takie zamontowane u jakiegoś rowerzysty. nie mam możliwości zamocowania lusterka ani przykręcanego do kierownicy ani mocowanego w zaślepkę kierownicy z uwagi na specyficzne rogi w moim rowerze. szukam więc właśnie takiego jak napisałem.
Schwefel Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Możesz się pokusić o takie rogi z lusterkami -> http://www.topeak.com/products/Xtras/Bar_n_Mirror
dino777 Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 miałem ten sam problem , zamontowałem rogi do kiery i chciałem zamontować lusterko i pojawił się problem bo wkręcane w kierownicę kolidowało by z rogiem (hmmm jakoś ta nazwa heheh ) to zakupiłem prawe i teraz wisi pod kierownicą i wszystko ładnie widać a nic nie przeszkadza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.