ThomsoN Napisano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam wszysykich serdecznie Mam problem a mianowicie kupiłem sobie przerzutke a nie wiem jak ją podłączyć ? Ma jakieś takie dziwne linke i ten dzyndzelek na końcu to ostanie co się ściska przerzutke i zabardzo nie wiem jak tam to ścisnać Przerzutka shimano kupiona za 51 zł model 102 czy jakoś tak. Pomoc najlepiej jakby ktoś napisał jak od początku gdzie Dałem przerzutke na 7 ustawiłem łancuch na obręczy nr 7 podciągłem linke a tu kija nie zmienia przerzutek ? Co jest nie tak ? Takie coś mam tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawellldef Napisano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Siemka powinno cos yc na powuzszy temat: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=455&hl= http://www.xc-zone.jgc.pl/warsztat.php?kid=5&full=yes pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A może linka nie jest odpowiednio napięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomsoN Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Linka jest napięta kumpel i ja napinał Ale na 7 i 7 na obręczy potem daje na 6 nic,5 nic,4 nic i dalej to już nie wejdzie tak ciężko wchodzi ? może tak 4 przerzutka i 4 na wolnobiegu ustawić i napiąć ? przeczytałem już kawałek linku od pawellldef i zauważyłem że mam tą śrubę regulacyjną zakręconą na fulla może przez to nie chodzą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Poczytaj, co masz w tych linkach podanych przez kolegę (nie kawałek, tylko całosć), zajrzyj do FAQ - i do dzieła. Pozdrówko zamykające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.