jurasek Napisano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 szukałem nie przewiewnych i w miarę nieprzemakalnych butów rowerowych wygląd ogólny solidny zakupiony w kołobrzeskim salonie "Małgośka" 150zł dwa lata gwarancji _____________ 13.08 podeszwa twarda nie czuć pod stopą deptanego pedała noga trzyma się dobrze zaczynają przeszkadzać luzy w pedałach _____________ 24.08 za oknem leje, czas na testy wilgociowe założeniem zakupu tych butów jest ich nieprzemakalność w normalnych warunkach deszczowych buty okazały sie szczelne od strony podeszwy oraz bryzgoszczelne z wierzchu dopiero pełne zanurzenie w leśnym wykrocie zakończyło sie ich zatopieniem w pomieszczeniu ok 30 * (kotłownia) wyschły w czasie 8 godzin jazda w przemoczonych butach , w warunkach letnich nie sprawiała przykrości stan techniczny butów dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2008 przykra przygoda - 8km od domu złapana guma przez lenistwo nie spakowany zestaw naprawczy a więc okazja na ocenę butów w czasie 8km marszobiegu ocena pozytywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 I jak się buty trzymają? Zastanawiam się właśnie nad zakupem jako buty do szeroko pojętej turystyki, czasem do sklepu też się podjedzie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 jeszcze jedno pytanie: jak z rozmiarówką? jakaś skopana specjalnie czy nie? bo chcę brać przez neta...jaki rozmiar nosisz normalnie, a jakie accenty pasowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 rozmiar 43 na bucie = 27cm długości wkładki pod linijką , bloki lekko wystają z podeszwy więc przy chodzeniu jest zgrzytanie o płyty chodnikowe reszta buta trzyma sie bez zmian błotnych szaleństw nie przeszły , nie licząc kilku ulewnych deszczy przy temperaturze 0*C nie odczuwam potrzeby stosowania docieplaczy na pewno polecam na późnojesienne szarugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dzięki za odpowiedź, mi wyszło z tabelek 45 i taki zamówiłem. Właśnie o to mi chodziło, żeby mieć takie buty na jesień i wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi