cyberian Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam szanowne grono roweromaniaków do których i ja się zaliczam. Od dłuższego czasu przymierzam się do poskładania sobie roweru typowo enduro (czyli jeżdżę wszelkimi drogami tam gdzie mi się podoba a jak nie ma drogi to ją wytyczam) . No i na cały problem w tym że aby zacząć składać rower to konieczna by była rama. Na początku miała to byc DC Amstaf Hydro ale że jest praktycznie nie do dostania(możne kto wie kiedy się pojawią? bo DC milczy), więc zacząłem szukać czegoś innego. Na 100% na początek musi to być hardtail i za nie więcej jak 600 złociszy polskich (im mniej to nawet lepiej).. Przeszukując cały internet w końcu dostałem takiego zawrotu głowy że mam dylemat co kupić miedzy Author A gang 9mm czy też może Dm Funbike.. a może coś ciekawszego, wolał bym ramę nie typową masówkę no ale wiadomo że to kosztuje. Wzrostu mam liche 170cm i 70kg(będzie mniej) więc 3kg rama nie jest konieczna. Za wszelką pomoc dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.