paralyze Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Który z powyższej 3 rowerów bedzie najlepszy aktualne ceny: 1. AUTHOR horizon sx - 1029 2. Merida crossway 20 - 850 ( !!! ) 3. Unibike crossfire - 1199 Najatrakcyjniej cenowo wypada na meride. Który polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Do rozwieszania na nim prania to myślę że Author, bo ma regulowany mostek. Natomiast do podpierania drzwi wybrałbym Unibike bo najcięższy, więc i stabilność odpowiednia Mam nadzieję, że nieco rozjaśniłem Ci sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paralyze Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No pewnie! a co powiesz na Meride v 10 rózni sie tylko innymi pedałami, i tylnią przerzutką, a róznica 100zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 W pierwszym lepszym Tesco kupisz rower za 299zł, a więc jeszcze taniej... Może zacznij od tego że określisz jak, dokąd oraz jak często będziesz na tym rowerze jeździł i wtedy ktoś może da Ci jakaś konkretniejszą odpowiedź. Bo obecnie można co najwyżej rzucić monetą i w ten sposób wybrać najlepszy rower z podanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paralyze Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 w mojej mieścinie nie ma tescco droga asfaltowa, jak i ścieżki leśne. staram się znaleźć najlepszy w cenie około 1000 zł, nie wiem czy jest sens rzucać moneta jesli parametry rowerów sa podobne a ceny dość zróżnicowane. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A u mnie Tesco jest, i z ulgą stwierdzam, że nie ma tam rowerów Merida zgodnie z cennikiem na ich stronce kosztuje 1199 zł, zatem przy takiej doskonałej cenie jaką napisałeś to bym ją brał póki jeszcze są. Ewentualnie możesz sobie za te 350 zł kupić do tego jakieś fajne akcesoria, i też będziesz bardzo dużo na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fre3z Napisano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 myśle ze najlepsze rozwiazanie dla Ciebie za 1000 zl bedzie rockrider 5.2 w najblizszym decathlonie, nie pozalujesz ! jesli jednak masz 1100-1200 poluj na a2 , czy nawet na a4 kross'a Mam nadzieje ze pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Gdybyś uważniej czytał i sprawdził przedtem rowery z linków, to byś wiedział że chodzi o crossa Tak jak wyżej pisałem, ta Merida w cenie 850 zł to jest bardzo opłacalny interes (350 taniej niż sugerowana cena na stronie meridy), i ja bym się nie wahał ani sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paralyze Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Tak, myśle o crossie. No bardzo sie napaliłem na tę Meridkę, problem tkwi w tym, ze musiałbym bym go kupic poprzez allegro. A zarazm musiał zrezygnować z serwisu, bo w mojej okolicy nie ma sklepu rowerowego z meridami. W sumie fajnie by było zobaczyc rower na żywca a nie poprzez zdjęcia w internecie. Jaka rama, mam 182 cm wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.