iras76 Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 witam w związku z tym że reaktywacja authora spaliła na panewce :/, przymierzam się do zakupu nowego roweru po Waszych opiniach zdecydowałem się do zakupu Zyankali T, jednak dzisiaj wygrzebałem takie cuś: http://www.rower.com.pl/index.php?main_pag...ducts_id=272837 i mam pytanko czy warto kupić Świnkę bo jest to rzadko spotykany sprzęt i trudno o jakąś rzetelną opinię, ogólnie "za" przemawia prawie wszystko, ale chciałbym jeszcze poznać Wasze zdanie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Collery Napisano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam, widziałem ostatnio Checker Piga i mogę spokojnie stwierdzić, że wygląda bardzo dobrze. Inną zaletą jest wysoka klasa zamontowanego osprzętu i karbonowe części. Moim zdaniem rower warty zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 jedynie mnie martwi waga ramy, skutecznie ogranicza odciążenie roweru :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.